Dámska jazda so Sunsilkom
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 15.6.2005 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Všetky dámy, ženy, dievčatá a slečny, pozor! Chcete vylepšiť svoj vzhľad a byť s prichádzajúcim letom ešte krajšia. Neváhajte a nasadnite na Sunsilk Dámsku jazdu, ktorá Vás dovedie priamo do rúk šikovných odborníkov na starostlivosť o vlasy. Nemáte čo stratiť. Naopak môžete získať množstvo informácii o tom, aký typ vlasov máte, ako sa o ne správne strať, ktorý účes je pre vás ten naj a ako ho šikovne vykúzliť aj doma. Akcia Sunsilk Dámska jazda bude prebiehať v nákupných centrách, aquaparkoch a rekreačných strediskách po celom Slovensku v priebehu júna, júla a augusta. Každý týždeň od piatku do nedele medzi 14:00 a 20:00, úplne zadarmo.

Všetky dámy, ženy, dievčatá a slečny, pozor! Chcete vylepšiť svoj vzhľad a byť s prichádzajúcim letom ešte krajšia. Neváhajte a nasadnite na Sunsilk Dámsku jazdu, ktorá Vás dovedie priamo do rúk šikovných odborníkov na starostlivosť o vlasy. Nemáte čo stratiť. Naopak môžete získať množstvo informácii o tom, aký typ vlasov máte, ako sa o ne správne strať, ktorý účes je pre vás ten naj a ako ho šikovne vykúzliť aj doma. Akcia Sunsilk Dámska jazda bude prebiehať v nákupných centrách, aquaparkoch a  rekreačných strediskách po celom Slovensku v priebehu júna, júla a augusta. Každý týždeň od piatku do nedele medzi 14:00 a 20:00, úplne zadarmo.

V príjemnom prostredí Sunsilk stánku budete môcť príjemne relaxovať, venovať sa sama sebe a zároveň sa dozviete veľa užitočných informácii o vlasoch. Profesionálne kaderníčky Vám ochotne poradia aký typ vlasov máte a ktoré  prípravky a starostlivosť sú najvhodnejšie. Ak patríte k tým,  ktoré každé ráno bojujú s úpravou účesu poradia Vám naše kaderníčky tipy a triky  pomocou ktorých si vlasy jednoducho upravíte aj sama. Na odskúšanie na domov dostanete vzorky  výrobkov Sunsilk, vhodných pre Váš typ vlasov a kupón na zľavu pri nákupe. 

Ak uvažujete o zmene strihu či farby, no ešte ste nenašli odvahu, máte možnosť si svoju premenu bez rizika vyskúšať s pomocou počítačovej simulácie, vďaka našej odborníčke na počítačovú modeláciu účesov. Stačí ak sa posadíte do kresla a pozriete si svoj nový virtuálny vzhľad. Svoj výber môžete skonzultovať s kaderníčkou  ktorá Vám odporučí aj vhodný typ účesu a farbu, ktorá zvýrazní vašu osobnosť a štýl.  Vybraný účes si potom môžete odniesť na obrázku so sebou.

 A na čo všetko sa ešte môžete tešiť? Okrem príjemného rozhovoru s kaderníčkou a načerpania množstva informácií na Vás za nákup dvoch výrobkov čaká Koleso šťastia, na ktorom si sami môžete vytočiť darček, ktorý Vám určite urobí radosť. Hráme o zaujímavé ceny, napríklad o fény Phillips módne opasky, spodnú bielizeň značky Belissima, gumičky do vlasov, alebo výrobky Sunsilk. 

Neváhajte a príďte si so Sunsilkom užiť, tešíme sa na Vás! 
Viac informácii o akcii nájdete na www.sunsilk.sk.


 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.