Hiltonová žiada za účinkovanie v reality šou Big Brothers až 2,7 milióna libier
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 14.6.2005 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Producenti najväčšej nemeckej reality šou Big Brothers nedávno potvrdili, že ich plány, aby v šou účinkovala americká dedička hotelového impéria Paris Hiltonová, sú pravdepodobne nereálne.

Producenti najväčšej nemeckej reality šou  Big Brothers nedávno potvrdili, že ich plány, aby v šou účinkovala americká  dedička hotelového impéria Paris Hiltonová, sú pravdepodobne nereálne.

Hiltonová totiž za jeden diel nakrútenej reality šou požadovala nemalý  honorár -  až 2,7 milióna britských libier (približne 155 miliónov Sk).  "Hiltonová síce má svoju cenu, ale to, čo požadovala, bolo až príliš veľa,  " povedal Rainer Laux, manažér spoločnosti Endemol, ktorá okrem iného produkuje  aj šou Big Brothers.

Slávnej dedičke ponúkli miesto v reality šou aj kvôli neustálemu klesaniu  sledovanosti programu. Hiltonová mala byť lákadlom novej série programu, ktorá  začala už v marci tohto roku. Nová séria sa však neteší úspechom, ktoré program  zaznamenal s predchádzajúcimi dielmi a preto sa jej tvorcovia snažia nanovo  osloviť diváka.

Hiltonová mala údajne v šou "spolunažívať" pod 24-hodinovým kritickým  pohľadom diváka s bývalou striptérkou, kráľovnou krásy, manželským párom a  dokonca aj s dievčaťom, ktoré je ešte panna.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.