Miss Universe SR 2005 je Bratislavčanka Michaela Drenčková
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 25.4.2005 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Absolútnou víťazkou a aj najviac vedľajších titulov si z finále Miss Universe Slovenskej republiky 2005 odniesla 19-ročná Bratislavčanka Michaela Drenčková. Po piatich rokoch sa tak víťazná korunka opäť ušla plavovláske.

Absolútnou víťazkou a aj najviac vedľajších titulov si z finále Miss Universe Slovenskej republiky 2005 odniesla 19-ročná Bratislavčanka Michaela Drenčková. Po piatich rokoch sa tak víťazná korunka opäť ušla plavovláske.
    
Okrem titulu najkrajšej Slovenky si 173 centimetrov vysoká a 51-kilogramov vážiaca majsterka Slovenska v synchronizovanom plávaní s mierami 89-63-89 získala aj sympatie novinárov a titul Miss Media, bodovala aj v internetovom hlasovaní o Miss Foto a stala sa aj Miss Puma. Slovensko bude súťažiaca s číslom deväť reprezentovať na svetovom finále Miss Universe v Bangkoku.
    
Prvou vicemiss s možnosťou reprezentovať Slovensko na súťaži Miss Earth na Filipínach sa stala 18-ročná Nitrančanka Diana Ondrejíčková. "Vôbec som to nečakala, ale myslím, že porota vybrala dobre. A vôbec nie som namyslená," uvoľnene a so smiechom reagovala po súťaži Diana. Miesto druhej vicemiss si podľa 17-člennej poroty zaslúžila 18-ročná Linda Belokostolská z Nových Zámkov. "Som milo prekvapená," skonštatovala.
    
Televíznym divákom bola najviac sympatická a súťaž Miss Tip drvivou väčšinou vyhrala finalistka reality šou Dievča za milión 23-ročná Petra Lenártová zo Strážskeho, ktorá Slovensko zastúpi na medzinárodnej súťaži krásy Miss Intercontinental v Šanghaji. "Veľmi ma to potešilo. Predsa nemohla získať všetky ceny deviatka. Veľmi sa teším do Šanghaja, ešte som tam nebola a možno uvidím aj nejakú tú koalu," smiala sa po finále Petra. Najzaujímavejšiu tvár spomedzi súťažiacich mala a Miss Zepter Cosmetics sa stala Svetlana Matúšková (21) z Lučenca.
    
Finálový večer v bratislavskom Národnom tenisovom centre na tému Čakajte dokonalosť odmoderovalo pánske duo Michal Hudák a Marcel Forgáč. V programe vystúpili finalista českej SuperStar Sámer Issa, miliónoví tanečníci, porotca Slovensko hľadá SuperStar Laco Lučenič a "ozajstná" superstar Karel Gott.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.