Renee Zellwegerová túži po odpočinku od očí verejnosti a práce
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 25.1.2005 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Americká herečka Renee Zellwegerová uvažuje nad odpočinkom a chce sa vzdialiť z verejnosti a od práce, ako to už dávnejšie avizovala.

Americká herečka Renee Zellwegerová uvažuje nad odpočinkom a chce sa vzdialiť z verejnosti a od práce, ako to už dávnejšie avizovala.
    
Herečka je unavená ustavičným natáčaním a prípravou filmov. "Vezmem si voľno. Táto práca nie je len výplňou života - ona vám ho celý zoberie," posťažovala sa unavená Zellwegerová. "Potrebujem čas na to, aby som si mohla povedať, že cez víkend budem ako mama. Rada by som mala napríklad aj čas na to, aby som sa nudila. Máte fajn prácu, pokiaľ sa pri nej stihnete aj nudiť," dodala.
    
Tridsaťpäťročná komediálna hviezda, ktorá sa preslávila filmom Denník Bridget Jonesovej tiež zdôrazňuje, nech si ľudia nespájajú prestávku s nezdarom. "Rada by som zdôraznila, že dať si pauzu od filmu nie je úplný nezmysel - však všimnite si Britney Spearsovú," vysvetľuje herečka. Dokonca aj Zellwegerovej spolupracovníci tvrdia, že dať si pauzu môže byť najzdravším riešením , "pokiaľ neprespí svoju dobu".

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.