Stingovi nevyšla plánovaná lyžovačka v Cortine D’Ampezzo
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 17.1.2005 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Britský spevák Sting vydržal nápor obdivovateľov počas plánovanej dovolenky v talianskom zimnom stredisku Cortina D’Ampezzo iba dva dni.

Britský spevák Sting vydržal nápor obdivovateľov počas plánovanej dovolenky v talianskom zimnom stredisku Cortina D’Ampezzo iba dva dni.
    
Aj keď sa tešil na lyžiarske svahy v okolí dejiska zimnej olympiády 1956 a na niekoľko dní strávených v spoločnosti manželky, viacerých potomkov a priateľov, nakoniec sa po 48 hodinách odhlásil z Hotela Cristallo a stredisko opustil.
    
Obdivovatelia prenasledovali Stinga prakticky všade, ešte aj do sauny, čo bolo mnoho na Brita, pre ktorého popularita nie je nóvum, ale súkromie prioritou. Ako informoval londýnsky Daily Mirror s odvolaním sa na istého očitého svedka, umelec sa skoro zbláznil z mimoriadneho záujmu o jeho maličkosť. Pritom nebol v Cortine zďaleka jedinou celebritou, veď tam v rovnakom čase lyžovali napríklad Brad Pitt, či viacerí členovia európskych kráľovských rodín.
    
Podľa oficiálne nepotvrdených správ sa Sting, ktorého otrávilo predovšetkým neustále cvakanie fotoaparátov, premiestnil do Benátok v nádeji, že mu tamojší gondolieri a turisti ponechajú viac súkromia.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.