Studenková zvládla moderovanie Plesu v opere bez zaváhania
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 12.1.2005 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Bez zaváhania sa úlohou moderátorky večera na Plese v opere preniesla herečka Zdena Studenková, u ktorej vraj zo všetkých pocitov najviac prevládala zodpovednosť.

Bez zaváhania sa úlohou moderátorky večera na Plese v opere preniesla herečka Zdena Studenková, u ktorej vraj zo všetkých pocitov najviac prevládala zodpovednosť.
    
Ples v opere patrí podľa jej slov medzi najvzrušujúcejšie okamihy v plesovej sezóne. "Vždy mám z toho trému. Na druhej strane je to vzrušujúce robiť takého veľké akcie. Je to záležitosť naozaj náročná v tom zmysle, že človeku nikto nepomôže, neexistuje žiadny šepkár, je to na človeku samom. Ale myslím si, že už som ako moderátorka, bohužiaľ alebo chvalabohu sa živím niečím takým ako moderovanie, dostala do štádia, kedy zvládam úlohu moderátorky veľkého podujatia a toto patrí k tým najväčším," hovorí o pocitoch z konferovania spoločenskej slávnosti v Opere Slovenského národného divadla. Atmosféru a noblesu historických priestorov si Studenková pochvaľoval nielen ako hosť sobotňajšieho bálu, ale aj ako členka Činohry SND. "Jeden čas, keď sme boli v prestavbe, hrali sme tu niekoľko predstavení. Herci aj speváci si užívajú to, že priestor je priaznivý voči interpretovi, takže sa cítim nadnesene povedané tak slávnostne, ako sa patrí, keď človek má pocit, že patrí medzi kultúrnu elitu," nadšene vysvetľovala herečka, ktorá hostí plesom sprevádzala v pestrej večernej toalete z dielne návrhára Fera Mikloška. O účes sa postarala dlhoročná Studenkovej kaderníčka Renáta Márová a o mejkap vizážist a Alex. "Je to trojica jednotiek na Slovensku. Dôverujem im, takže verím, že keď mi niekto povie, ako dobre vyzerám, nie je to klamstvo, ale ohodnotenie aj ich skvelých ručičiek," pochvaľovala si prácu šikovných odborníkov.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.