Tukožrútska polievka
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 20.2.2001 02:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Túto diétu držalo postupne niekoľko mojich kamarátok. Recept som dostala od Juditky, ktorá sa práve zbavuje prebytočných kilogramov. Držala ju Majka, Anka, Karla, Silvuška, Adrika . Všetky schudli. Dočasne. Dnes sú už tam, kde predtým, preto ju odporúčam držať, ak si chcete za týždeň obliecť vlaňajšie plesové šaty.

Suroviny : 6 veľkých cibúľ, hlávka kapusty, 5-6 paradajok, dve tri zelené papriky, zelerová vňať, petržlenová vňať, bujón v kocke, soľ, karí korenie, zázvor.,

Príprava: Všetku zeleninu nakrájame na malé kúsky, zalejeme vodou a varíme až kým zelenina nezmäkne. Konzumujeme ju vždy keď pocítime hlad a počas diéty cítime hlad takmer stále. Jesť sa dá akomkoľvek množstve.

1. deň
Okrem polievky môžeme jesť všetko ovocie, len nie banány. Nápoje sú obmedzené na čajo, kávu a čistú vodu.

2. deň
Okrem polievky môžeme jesť zeleninu, najlepšie so zelenou vňaťou. Vynecháme hrach, fazuľu a kukuricu. Na večeru si môžeme dopriať veľký pečený zemiak s maslom.

3. deň
K polievke môžeme konzumovať ovocie aj zeleninu, iné nič. Ak ste vydržali doteraz, a nepodvádzali ste, mali by ste byť o 2 – 4 kg ľahšie.

4. deň
Opäť polievka, ktorú môžeme vymeniť za banány a mlieko. Zjedzte najmenej dva banány a tie zapite veľkým množstvom mlieka.. To, že banány a mlieko sú bohatšie na kalórie a uhľohydráty má svoje opodstatnenie, v tento deň už potrebujete doplniť cukry, aby telo zahnalo túžbu po cukroch.

5. deň
Okrem polievky už môžeme konzumovať aj kuracie mäso (20 dkg) a 5-6 čerstvých paradajok. K tomu by sme mali vypiť 6-8 pohárov vody, aby sme odbúrali kyselinu močovú. Za deň musíte zjesť aspoň jednu porciu polievky aj keby ste jej už mali plné zuby.

6. deň
Tukožrútsku polievku doplníme kuracím mäsom pripraveným na grile, alebo na vode, ako prílohu si dáme akúkoľvek zeleninu. Dnes musíte opäť zjesť aspoň tanier polievky.

7. deň
Dnešný jedálny lístok si môžete obohatiť naturálnou ryžou, džúsom a zeleninou. Prekonajte sa a skonzumujte 1 tanier polievky.

Ak ste schudli viac ako 9 kg, a chcete v diéte ešte pokračovať, musíte si dať minimálne 2 týždne pauzu predtým ako opäť začnete s chudnutím, medzi tým si opakujte mám rada kapustu, mám rada kapustu...

Môj tip: Myslite aj na to, že drastické a rýchle diéty sa nie moc dobre zapíšu aj na váš organizmus! Pomalé chudnutie je mnohokrát zdravšie a účinnejšie!


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.