Super akcia so Super Agentmi
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 4.10.2004 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Ferrero po prvýkrát uviedla výrobok Kinder Surprise na trh v roku 1972 v Taliansku. Od tej doby si Kinder vajíčko získalo srdce zákazníkov v celej Európe. V Českej republike má Kinder Surprise svoje oficiálne zastúpenie od roku 1994. Každý rok je v Kinder Surprise 100 nových hračiek z rôznych materiálov a formátu a dvakrát do roka sa uvádza špeciálna ručne maľovaná série figúrok. Dizajnérsky tím spoločnosti Ferrero v Taliansku neustále pracuje na vývoji nových hračiek. Inšpirácia a návrhy však prichádzajú z celého sveta. Najdôležitejšími konzultantmi pri vývoji hračiek sú, samozrejme, deti.

Spoločnosť Ferrero po prvýkrát  uviedla výrobok Kinder Surprise na trh v roku 1972 v Taliansku. Od tej doby si Kinder vajíčko získalo srdce zákazníkov  v celej Európe. V Českej republike má Kinder Surprise svoje oficiálne zastúpenie od roku 1994. Každý rok je v Kinder Surprise 100 nových hračiek z rôznych materiálov a formátu a dvakrát do roka sa uvádza špeciálna ručne maľovaná série figúrok. Dizajnérsky tím spoločnosti Ferrero v Taliansku neustále pracuje na vývoji nových hračiek. Inšpirácia a návrhy však prichádzajú z celého sveta. Najdôležitejšími  konzultantmi pri vývoji hračiek sú, samozrejme, deti.

Od septembra 2004 prináša známe čokoládové vajíčko Kinder Surprise deťom novú špeciálnu sériu figúrok. Tentokrát sa do akcie vydávajú ručne maľovaní Super Agenti - krtkovia, ktorí prežívajú svoje dobrodružné príbehy na Záhrade. Vedie ich Agent Mike a nemajú jednoduchú úlohu. Záhradu chce totiž ovládnuť zákerný Dr. Špicbub a špeciálny tím hrdinov mu v tom musí zabrániť.

Hlavným cieľom Dr. Špicbuba je ovládnutie Záhrady, tím Super Agentov mu však jeho zákerné plány vždy prekazí. On sa však nevzdáva a spolu so svojimi pomocníkmi vymýšľa nové a nové stratégie. Jeho pravou rukou je Podlá Samanta, ktorá pomocou diaľkového ovládania riadi záhradných trpaslíkov. Dr. Špicbubovi pomáha aj šialený vedec Drsný Edy, ktorého posledným vynálezom je kvapalina, po ktorej rastliny nekontrolovateľne rastú.

Agentovi Mikovi sa podarilo zostaviť skvelý tím Super Agentov, ktorí bojujú proti Dr. Špicbubovi. Mike je neohrozený, vrhá sa do každého nebezpečenstva a so všetkým si dokáže poradiť. Do rozpakov ho uvedie jedine Nádherná Pamela. Táto kráska má na starosti obranné plány Super Agentov a dodáva celému tímu potrebné informácie. Dôležitú úlohu hrá tiež prítomnosť bojovníka Jing Jang, ktorý  dokáže každého Super Agenta skvele vycvičiť, ovláda totiž všetky bojové techniky. Špeciálne Agenta Mika naučil zaobchádzať s nebezpečnou vodnou pištoľou.

Dany Vrták je povolaný do služby vždy, keď je treba prevŕtať niekde nový tajný tunel. So svojou turbo vŕtačkou je skrátka neprekonateľný. Ďalšou postavou v tíme je Špión Šimon, ktorý využíva svoju prirodzenú zvedavosť a vďaka super ďalekohľadu odhaľuje každé sprisahanie. Čo práve chystá zákerný Dr. Špicbub zisťuje pomocou svojich prístrojov Rick Radar. Pokiaľ práve nepočúva, čo sa deje v sídle Dr. Špicbuba, naladí svoje obľúbené Rádio Krtko. Posledný člen tímu je Sekáč Kurt, ktorý na svojej rýchlej sekačke prechádza Záhradou a neraz sa mu podarilo odhaliť, aké vandalstvo chystá Drsný Edy.

„Pevne veríme, že krtkovia – Super Agenti sa budú deťom páčiť a samé budú pre nich vymýšľať nové príbehy,“ uviedla Marianna Boskovičová, Marketing brand manager spoločnosti Ferrero.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.