Heribanovú fascinujú veci "medzi nebom a zemou"
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 6.8.2004 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Neexaktné veci medzi nebom a zemou, ku ktorým patrí aj astrológia, predstavujú pre moderátorku Alenu Heribanovú istý spôsob harmonizácie.

Neexaktné veci medzi nebom a zemou, ku  ktorým patrí aj astrológia, predstavujú pre moderátorku Alenu Heribanovú istý  spôsob harmonizácie.

"Prečítam si horoskopy, aj veci, ktoré sa týkajú napríklad anjelov  strážnych, náboženstiev, rituálov, šamanizmu. Skrátka všetko, čo súvisí s  prepojením človeka na prírodu, hviezdy, oblohu, Zem, Slnko a Mesiac. V bežnom  živote sa to prejavuje tak, že sa nezaoberám materiálnymi vecami, ale skôr  duchovnými, a to ma harmonizuje. Dáva mi to pocit väčšieho pokoja a  koncentrácie. V poznaní je veľká devíza pre človeka, hlavne teraz," domnieva sa populárna moderátorka, ktorá túto tému jemne načrtáva i vo svojej televíznej  relácii Anjeli strážni.

Dlhý čas dokáže Heribanová prediskutovať aj so známou slovenskou  astrologičkou, bývalou herečkou Vilmou Jamnickou. Tá je známa i vo vysokom veku  svojim vitálnym prístupom k životu. "Mám ňou vypracovaný horoskop. Je to  výborná astrologička a zaujímavá žena. Radím sa s ňou, keď som pred vážnym  rozhodnutím. Tak isto som mala veľa debát na túto tému aj s Marcelou  Laiferovou, ktorá sa tak isto dlhé roky zaoberá astrológiou. Ale najmä o tom  veľa čítam, to ma priťahuje," hovorí inak pragmaticky zmýšľajúca Heribanová a  pokračuje v úvahách: "Sú veci v živote, ktoré nikto nikdy v živote exaktne  nedokázal a astrológia k nim patrí. Astronómovia tvrdia, že je to paveda a  hlúposť. Keď však dokážu hviezdy vplývať na moria tak, že je odliv tri  kilometre od pobrežia, prečo by nevplývali hviezdy na človeka, ktorého  organizmus sa skladá z 90 percent z vody? Preto sme my ľudia rôzni, pretože sme sa narodili vždy v iný okamih, na inom mieste, s iným rozložením hviezd na  oblohe. Takže si myslím, že hviezdny magnetizmus, a teda astrológia má obrovský vplyv na vedomie, podvedomie aj pocity každého človeka. Astrológia ma zaujíma,  pretože je pocitová, emotívna, neexaktná a ponúka obrovské množstvo fantázie."  Moderátorka si vraj rada prečíta aj denné horoskopy, ale ako so smiechom  podotkla, zapamätá si iba tie dobré.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.