Pozornosť mužov je pre ženy dôležitejšia ako sex
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 29.7.2004 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Podanie ruky ako pomoc žene pri vychádzaní z auta má očarujúcejší účinok ako zvodné pohľady.

Podanie ruky ako pomoc žene pri vychádzaní z auta  má  očarujúcejší účinok ako zvodné pohľady. Dlhotrvajúci vzťah medzi dvoma ľuďmi je zvyčajne založený na láske, pozornosti, vzájomnej harmónii, nie len na sexe ako takom. Vzťah sa zvyčajne končí smutne, ak sa muž  prejavuje vo vzťahu tak, že žena má pocit, že nie je dostatočne ocenená.

Drobnosti dokážu zázraky
Otvorenie dverí a  prednosť pri vstúpení do miestnosti, podanie ruky pri vystupovaní z auta nie sú len zaprášené súčasti etikety. Sú to signály, ktoré žena dekóduje ako: „Som tu keď ma potrebuješ“. A práve to potrebuje, aby sa vo vzťahu cítila dobre.
Podľa nedávneho výskumu až 91% žien je vždy potešených, ak im muž podá ruku. Muži prekvapujúco obľubujú pravidlo prednosti žene pri dverách. A dôvod? Využijú tak pár sekúnd na to, aby sa potešili pohľadom na ženské pozadie. Tento fakt uviedlo až  94% mužov!

Znalosť mužových dobrých mravov sa dá najjednoduchšie overiť v reštaurácii pri platení účtu. V súčasnosti už neplatí niekdajšia etiketa. Iba 40% mužov platí účet v reštaurácii pre dvoch. A zároveň iba 22% žien akceptuje, že večeru uhradí muž. Hradenie účtu je delikátna záležitosť, najmä ak sa dvojica pozná len krátko. Psychológovia tvrdia, že muži často nechápu, ako veľmi je pre ženy dôležitý pocit nezávislosti. Ženy si vážia mužskú pozornosť s pribúdajúcim vekom. 42% mužov nad 65 rokov tvrdí, že muž by mal v každom prípade zaplatiť účet, ak pozval ženu na večeru. Aj keď iba 39% mladých žien od 17 do 24 rokov sa prikláňa k tomu, že je to ich povinnosť.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.