Šatan sa na Bojnickom zámku oženil, medzi hosťami Šťastný i Štepka
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 20.7.2004 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Slovenský hokejista Miroslav Šatan sa v nedeľu v Bojnickom zámku oženil so svojou dlhoročnou priateľkou Ingrid Smolinskou.

Slovenský hokejista Miroslav Šatan sa v nedeľu v Bojnickom zámku oženil so svojou dlhoročnou priateľkou Ingrid Smolinskou.

Kapitána majstrov sveta z Göteborgu 2002 prišli pozdraviť tisíce fanúšikov všetkých  vekových skupín, medzi svadobnými hosťami nechýbali jeho spoluhráči z reprezentácie Michal Handzuš či Peter Bondra. Zablahoželať mladomanželom prišla  i legenda slovenského hokeja Peter Šťastný, bývalý reprezentačný tréner Július Šupler, šéf Radošinského naivného divadla Stanislav Štepka a takisto Šatanov prvý tréner, dnes marketingový riaditeľ Topvaru Topoľčany, Jozef Nemec.

Ten na adresu Mira a Ingrid povedal, že im želá nielen veľa šťastia, ale aj aby "vychovali čo najviac takých skvelých Šatanov". Snúbenci svojich priaznivcov, ktorí lemovali cestu okolo zámku, pozdravovali zo strieborného kabrioletu.

Svadobný obrad sa uskutočnil v zámockej kaplnke s pozláteným oltárom. Podľa dostupných informácií snúbencov oddal kňaz Ladslav Kuna zo Šatanových rodných Jacoviec. Svadobná hostina sa potom konala v reprezentačnej Huňadyho sále, ktorá slúži aj ako obrazáreň. Z najväčšeho obradu sa na zabávajúcich svadobníkov pozerala kráľovná Mária Terézia.

Miroslav sa s Ingrid zoznámil prilbižne pred ôsmimi rokmi v New Yorku, kde táto absolventka bratislavského konzervatória študovala v súkromnom speváckom štúdiu. Je členkou Správnej rady Nadácie Miroslava Šatana pre zdravotne postihnuté deti.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.