Na Love s LADY
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 16.1.2001 12:02
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Veľmi veľa ľudí má vo zvyku dávať si novoročné predsavzatia. Jedným z mimoriadne frekventovaných je, zbaviť sa v novom tisícročí osamelosti. A to aj vtedy, keď sa ešte vôbec necítite byť zrelá na dlhodobý vzťah. Veľkým pomocníkom je v tomto prípade internet,. škoda len, že to príjemné, čo získate na chate alebo pri mailovaní, sa akoby mávnutím čarovného prútika zmení pri osobnom stretnutí.



Veľmi veľa ľudí má vo zvyku dávať si novoročné predsavzatia. Jedným z mimoriadne frekventovaných je, zbaviť sa v novom tisícročí osamelosti.
A to aj vtedy, keď sa ešte vôbec necítite byť zrelá na dlhodobý vzťah. Veľkým pomocníkom je v tomto prípade internet,. škoda len, že to príjemné, čo získate na chate alebo pri mailovaní, sa akoby mávnutím čarovného prútika zmení pri osobnom stretnutí. Možno raz zažijeme internetové manželstvo, zatiaľ sa však musíme spoliehať na ľudí z mäsa a kostí. Doteraz sa vám však nepodarilo stretnúť a zbaliť toho pravého. Možno je to tým, že v reálnom živote vám chýba odvaha vydať sa na lov.
Trebárs do baru a na diskotéku. Že vás to tam nebaví? A kde inde ho chcete nájsť. V práci, okolo vás neprešiel nikto zaujímavý a voľný už celé roky, doma by to bol incest, susedia sú zväčša nevydarení a okukaní, v divadle je to príliš zložité a náhoda by musela byť na vašej strane.
Na pohrebe je to nevkusné, svadieb je čoraz menej a vás na ne takmer nepozývajú. Každý gynekológ je ženatý a omdlieť pred každým lepším autom na prechode, by vás raz mohlo stáť život.
Už to je dôvod prečítať si týchto pár tipov, nehanbiť sa riadiť podľa nich.
Tretie tisícročie má patriť ženám a muži budú tie krásne hračky z pravej kože v našich rukách.

PRÍPRAVA:

Spočíva v správnom oblečení. Časy, keď musela žena používať lacné triky na pritiahnutie mužských pohľadov a obliekať si kratulinkú sukničku a obtiahnutý top s holým pupkom sú preč.
Vy ste predsa kráľovná, nie lacná ženština. Oblečte si šaty, ktoré vám pristanú a v ktorých sa cítite dobre. Vôbec nemusia byť podľa poslednej módy. Aj tak budete oblečená lepšie, ako chlap, ktorého nájdete. Tí, dokonale oblečení muži, totiž zväčša nie sú na baby. Keď však chcete byť nasilu in, choďte v jasných farbách, v pravom kožuchu, ak nepatríte k Slobode zvierat alebo v zlatej, striebornej, či pre blondínky, cukríkovo ružovej farbe.
Napriek tomu, že je módna, veľa mužov ju nemá rado. Najmä milovníci blondín. V tomto smere, je prijateľnejšia pre milovníkov brunetiek. Ultramoderné, správne napasované nohavice, vysoké čižmičky s vysokými podpätkami predĺžia vaše nohy a to milujú takmer všetci muži, aj tí okolo metra šesťdesiat.
Skoro by som povedala, že práve tí, vo zvýšenej miere. Niekedy až natoľko, že si svoj nízky vzrast tiež dopĺňajú kovbojskými čižmami na podpätkoch. Nech vás to neodradí, vyzerá to síce čudne, ale ako vravia staré mamy: Malý žobrák s veľkou palicou chodí. Tých pár chýbajúcich centimetrov im dodá platinová VISA karta. Ale o tom, som nechcela. Vráťme sa. k vášmu oblečeniu.
Vrch by mal byť zároveň zahaľujúci a provokatívny . Ideálne je sako v rovnakej farbe ako nohavice, správne pootvorené. Ak ste konzervatívna, dajte si pod neho priesvitnú blúzku alebo top so zvieracím vzorom, ak ste trochu frivolnejšia vystačíte si pod ním s podprsenkou. Pri veľkom šťastí vám ponúknu miesto rosničky v Markíze. Len si nedajte nahovoriť, že pán robí konkurz.
To by sa musel volať Paľo Rusko, on totiž na nikoho nedeleguje túto príjemnú povinnosť. Líčenie použite jemnejšie, ale napriek tomu zaujímavé. Nie je nič horšie ako výrazne namaľovaná žena v tričku s veľkým výstrihom.
Odtiaľ je už iba kúsok, do erotického salónu. Výborne by sa vám mohol osvedčiť hit tejto sezóny nalepovacie ozdôbky, či flitry na tvár.
K decentnému oblečeniu a líčeniu si ho môžete dovoliť, rovnako ako tmavší rúž a lak na nechty, najmä ak ste prirodzená „ryšula“.

PSYCHOPRÍPRAVA:
Keď už viete čo na seba, potrebujete aj vedieť, čo so sebou. V žiadnom prípade sa neobklopte húfom priateliek. V prvom rade, tým znižujete šancu, že sa vás pokúsi nejaký muž osloviť. V druhom rade si so sebou nesiete konkurenciu, čo nie je rozumný prístup. Ideálne je zobrať si zadanú priateľku, alebo sestru., ktoré si na chvíľu odskočia, prepudrovať sa, aby ste aspoň chvíľu boli sama.
Keď ste už vo vašom obľúbenom podniku, musíte získať tú správnu pozíciu. To znamená, že musíte mať výborný výhľad na celú miestnosť, bez toho aby ste sa museli zbytočne otáčať. Vidieť a byť videný je základ.
A potom uvoľnenosť. Nemôžete mať napísané na tvári, že ste tu za účelom hľadania vhodného manžela, pretože mamička sa bojí, že zostanete na ocot... Najideálnejšie strategické miesto sa zvyčajne nachádza pri bare. Navyše každý muž, ktorý sa k vám priblíži, to môže urobiť so zámerom objednať si drink. Muži sú v podstate nesmelí a tak im treba trochu pomáhať. Len málokto z nich má odvahu, z mosta do prosta sa vás opýtať, či už máte frajera. Keby vedeli, ako by vám uľahčili situáciu.
Keď ste už v bare, mali by ste si dať drink, môžete síce sedieť aj pri minerálke, či džúse, ale mužom sa budete zdať veľmi podozrivá a nadobudnú dojem, že v prípade spolužitia, by ste ich nútili k abstinencii.
Preto sa rozhodnite piť striedavo alkoholické a nealkoholické nápoje. Keby ste to, totiž, prehnali s alkoholickými nápojmi, mohli by ste znížiť svoju úroveň a pritiahnuť podobný typ. Keď budete niekomu pripito bľabotať do ucha, je malá pravdepodobnosť, že sa pre neho stanete princeznou z rozprávky. Ako nápoj nie je vhodné ani pivo. Muži nemajú v láske pivárky. Päť rokov po svadbe im to už tolerujú, ale na „dámu jeho snov“ sa pivo nehodí.
Ak budete mať šťastie, nastane raz chvíľa, keď uvidíte toho pravého. A práve vtedy, keď vám to bude najmenej vyhovovať, musíte zachovať pokoj. Nevyvaľte oči, ako teľa a nezírajte neustále tam, kde bude objekt vášho záujmu.
Ani váš podozrivý smiech, ktorým budete chcieť pritiahnuť jeho pozornosť nemusí pôsobiť dobre. Spomeňte si na staré filmy, v ktorých dáma sklopí svoje nekonečne dlhé, umelé mihalnice a jedným pohľadom urobí z muža úplného magora. Skúste niečo podobné. A dokážte to bez umelých mihalníc. Hoďte po ňom jedným, maximálne trojsekundovým pohľadom, potom oči sklopte a po pár sekundách sa s akoby neveriacim pohľadom /je tak úžasný/ pozrite opäť jeho smerom ešte raz.
Ak čaro funguje, vaše oči by sa mali na sekundu stretnúť. O chvíľu sa ospravedlňte priateľke a vyberte sa prepudrovať/ navštíviť toaletu/. Ak bolo vo vašom pohľade dosť tajomstva a vášne, pokúsi sa vás cestou naspäť osloviť.
Ak je pre vás „zrakový kontakt“ príliš náročný, môžete skúsiť metódu priameho kontaktu. Mužov mnohokrát vzruší a nadchne, ak ich žena osloví prvá. Dobre je pripraviť si už doma pár vtipných viet. Môžete skúsiť niečo, ako „Ahoj, neboli sme spolu pred desiatimi rokmi v pionierskom tábore? Veľmi sa podobáš na Joža, s ktorým sme do seba boli zaľúbení.“
Môžete spomenúť aj dom, v ktorom ste bývali v detstve.
Možno si spomenie, že ste sa spolu hrávali v piesku. Polichotíte mu a je úplne nepodstatné, že tá veta nebola intelektuálna. Ak ste pre neho len trochu príťažlivá, budete môcť intelektuálne vety súkať, ako z rukáva, keď vás pozve na rande, alebo keď si prisadne k vám ku stolu. Nenechávajte kamarátku samu a neprisadnite si vy k jeho stolu. Preukázali by ste tak veľký nedostatok taktu.
Pokiaľ je pre vás priame oslovenie príliš zložité, môžete skúsiť náhodný dotyk. Dostaňte sa do jeho blízkosti a jemne sa ho dotknite napríklad zadkom.
Vyvolá to v


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.