Britský princ William si našiel prvú vážnu známosť
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 6.4.2004 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prvorodený syn následníka britského trónu princa Charlesa a tragicky zosnulej princeznej Diany William si zrejme našiel prvú vážnu známosť.

Prvorodený syn následníka britského trónu princa Charlesa a tragicky zosnulej princeznej Diany William si zrejme našiel prvú vážnu známosť.
    
Britský denník The Sun zverejnil fotografie, na ktorých 21-ročný William lyžuje so svojou rovesníčkou Kate Middletonovou v luxusnom švajčiarskom letovisku. Pár podľa denníka chodí spolu už niekoľko mesiacov. Hoci je súkromný život členov britskej kráľovskej rodiny pod pozorným drobnohľadom médií i verejnosti, Williamovi sa vzťah podarilo udržať v tajnosti až doteraz.
    
Hovorca princa Charlesa vyslovil nesúhlas s uverejnením článku a fotografií. Doslova povedal, že následníka trónu to poriadne napálilo. Zverejnenie fotografií totiž porušilo dohodu kráľovského dvora s médiami, ktoré mali o princovi Williamovi informovať po dôkladnom zvážení. Na začiatku prázdnin princ Charles a William pózovali pre fotografov s tým, že im neskôr dajú novinári pokoj. Fotografie Williama s priateľkou sú však dielom paparazzov. Dvor preto pristúpil k rozhodnutiu, že denník The Sun nebude môcť v budúcnosti oficiálne fotografovať kráľovskú rodinu, ani princa Williama pri otvorení letného semestru na škótskej Univerzite svätého Adreja.

Copyright©2004 TASR



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.