Misha chce vo filme zatiaľ len spievať
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 16.10.2003 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zostane to medzi nami - rovnomenný slovenský film režiséra Mira Šindelku pracovne spojil speváčku Mishu s hudobníkom Michalom Kaščákom. Spolu s premiérou nového celovečerného filmu sa krstil aj pôvodný soundtrack, na ktorom sa s kladateľsky podieľali Michal Kaščák so Slavom Solovicom a titulnú skladbu naspievala práve Misha.

Zostane to medzi nami - rovnomenný slovenský film  režiséra  Mira Šindelku pracovne spojil speváčku Mishu s hudobníkom Michalom Kaščákom.  Spolu s  premiérou nového celovečerného filmu sa  krstil aj pôvodný  soundtrack,  na ktorom sa s kladateľsky podieľali Michal Kaščák  so Slavom Solovicom  a titulnú skladbu naspievala  práve Misha.

"Bola to pre mňa výzva, pretože väčšinou si sama píšem text  alebo časť hudby.  Tu som zrazu iba interpretovala a aj keď som sa snažila dať skladbe aj vlastnú tvár, napríklad  s  textom som nemohla hýbať vôbec, pretože bol zostavený výhradne z názvov  pesničiek  skupiny Beatles," opísala svoju novú pracovnú skúsenosť vychytená  speváčka,  ktorá na  hereckú kariéru vo filme zatiaľ nepomýšľa: "Nechcem sa montovať do všetkých oblastí šoubiznisu. Ak by som nejakú ponuku prijala, musela by som mať z nej veľmi dobrý  pocit a  nemyslím, že mi to hrozí v blízkom čase," zhodnotila Misha svoje kinematografické  vyhliadky.   


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.