Adriana Sklenaříková bude už aj na lietadle
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 2.7.2003 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Fotografia svetovej topmodelky slovenského pôvodu Adriany Sklenaříkovej po množstve titulných stránok v časopisoch a na reklamných plagátoch bude najnovšie zdobiť aj dopravné lietadlo. Veľká lákavá silueta najznámejšej Slovenky vo svete sa ocitne na novom Boeingu 737-500 slovenskej leteckej spoločnosti SkyEurope Airlines, ktorý bude premávať najmä na pravidelných linkách Bratislava - Paríž a Bratislava - Londýn.

Fotografia svetovej topmodelky slovenského pôvodu Adriany Sklenaříkovej po množstve titulných stránok v časopisoch a na reklamných plagátoch bude najnovšie zdobiť aj  dopravné  lietadlo. Veľká lákavá silueta najznámejšej Slovenky vo svete sa ocitne na novom Boeingu  737-500 slovenskej leteckej spoločnosti SkyEurope Airlines, ktorý bude premávať najmä na  pravidelných linkách Bratislava - Paríž a Bratislava - Londýn.

Lietadlo pomenované  "Adriana" 26. júna 2003 oficiálne spolu s historicky prvým priamym leteckým  spojením  Slovenska a Francúzska predstavili na tlačovej konferencii v Paríži za osobnej  prítomnosti  slávnej modelky a veľkého záujmu francúzskych médií, ktorých zástupcovia ocenili potleskom Adrianinu podobizeň na lietadle.  Rodáčka z Banskej Bystrice sa tak stala nielen vôbec prvou Slovenkou, ale podľa všetkého aj  prvou modelkou na svete, ktorej podobizeň bude lietať na lietadle. Adriana  špeciálne kvôli  tejto udalosti pricestovala do Paríža z Grécka, kde v súčasnosti pôsobí jej manžel, známy  francúzsky futbalový reprezentant Christian Karembeu. Dlhonohú krásku si vybrali aerolinky najmä ako neoficiálnu vyslankyňu Slovenska a  najznámejší symbol našej krajiny vo Francúzsku. "Slovensko nie je v mnohých  krajinách  západnej Európy zatiaľ príliš známe a aj prostredníctvom Adriany, ktorú Francúzi milujú,  si k našej krajine môžu získať dobrý vzťah," konštatoval Pavol Mladý,  obchodný  riaditeľ  leteckej spoločnosti. Známe tváre sa v leteckej doprave nevyužívajú príliš často. Naposledy  použili podobnú stratégiu rakúske aerolinky pri príležitosti významného štátneho  výročia.  Na ich lietadle sa však ocitli podobizne najznámejších osobností rakúskej histórie, ako Wolfgang Amadeus Mozart či cisárovná Sissy. Novozélandská spoločnosť zase pre svoje  najnovšie lietadlo zvolila motív slávneho filmu "Pán prsteňov", ktorý sa nakrúcal  práve na tomto ostrove. Boeing s krivkami Adriany Sklenaříkovej čaká začiatkom júla slávnostný  krst v Bratislave, kam priletí "jej" lietadlo ešte s pôvodným náterom. Umiestnenie  nadrozmernej fotografie zvodnej Adriany na lietadlo budú mať potom v rukách  anglickí  špecialisti, ktorí realizovali aj spomínané podobizne rakúskych osobností. Prví cestujúci sa spolu s krásnou Slovenkou budú môcť vznášať na oblohe už od 11. júla na  pravidelnej linke z Bratislavy do Londýna a od 22. augusta aj do Paríža, rovnako  ako do  iných,  napríklad stredomorských dovolenkových destinácií. Na reakcie cestujúcich -mužov aj žien - sú už v leteckej spoločnosti zvedaví. "Pevne verím,  že lietadlo  Adriana  zaujme aj ženské pasažierky," s úsmevom dodal obchodný riaditeľ Pavol Mladý.      



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.