Opaľovacie prípravky sunline
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 16.5.2003 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Značka Dermacol disponuje na českom aj slovenskom trhu kompletným radom opaľovacej kozmetiky Sunline. Sú to kvalitné produkty, ktorých hlavnými prednosťami sú vodoodolnosť, obsah UVA a UVB filtrov a ďalších účinných prírodných látok

Značka Dermacol disponuje na českom aj slovenskom trhu kompletným radom opaľovacej kozmetiky Sunline. Sú to kvalitné produkty, ktorých hlavnými prednosťami sú vodoodolnosť, obsah UVA a UVB filtrov a ďalších účinných prírodných látok.

Súčasťou aktívnej starostlivosti o pokožku tela pri opaľovaní je prírodná látka Shea Butter, ktorú obsahuje rad Sunline. Táto látka pleť účinne chráni pred UV žiarením, odstraňuje následky spálením a má preukázateľné účinky na spomalenie procesu starnutia pokožky. Ďalej obsahuje Vitamín E, ktorý obsahujú taktiež všetky výrobky, chráni pokožku pred voľnými radikálmi. Lipidový systém zabraňuje nadmernému vysušovaniu pokožky a napomáha udržaniu jej pružnosti. Vybrané výrobky obsahujú beta-karotén, ktorý podporuje a predlžuje opálenie pleti.

Okrem prípravkov na opaľovanie môžete v rade Sunline nájsť aj prípravky po opaľovaní, prípravky pre deti a samoopaľovacie prípravky. Ľahko roztierateľné a rýchlo sa vstrebávajúce mlieko po opaľovaní obsahuje vitamín E a D-pantenol pre upokojenie pokožky. Gél po opaľovaní obsahuje D-pantenol a alantoín pre optimálne upokojenie pokožky a jej regeneráciu po účinkoch slnečného žiarenia.

 Prípravky špeciálne vyvinuté pre deti s vyšším ochranným faktorom obsahujú výťažky z ovsa, ktoré zabraňujú možnému podráždeniu jemnej detskej pokožky vplyvom UV žiarenia. Majú hojivé účinky, a tým sa aktívne starajú o detskú pokožku.

 Samoopaľovacie mlieko zaručuje aktívnu ochranu pomocou látky DHA, ktorá umožňuje zhnednutie pleti bez účinkov slnečného žiarenia. Prípravok však nechráni pokožku pred nežiadúcimi vplyvmi slnečných lúčov. Dermacol ponúka niekoľko variantov opaľovacích prípravkov tak, aby si každý mohol vybrať ten, ktorý mu vyhovuje najviac. Vďaka tomu starostlivosť o pokožku zodpovedá aj tým najnáročnejším potrebám jednotlivých spotrebiteľov.

 Varianty opaľovacej kozmetiky Dermacol:

  •  opaľovacie mlieko (OF 4, 8, 10)
  • opaľovacie mlieko s beta-karoténom (OF 8)
  •  opaľovacie mlieko s beta-karoténom s rozprašovačom (OF 4, 8, 10)
  •  krém na opaľovanie (OF 6, 10, 20)
  •  krém na opaľovanie s beta-karoténom (OF 6)
  •  prípravky na opaľovanie pre deti (mlieko OF 10, krém OF 16)
  •  prípravky po opaľovaní (mlieko, gél) 
  •  samoopaľovacie mlieko

Zaujímavosti o značke Dermacol

V roku 1952 sa vo filmových štúdiách Barrandov začal vývoj a neskôr aj výroba filmových a divadelných líčidiel. Ako výsledok spolupráce renomovaného Ústavu lekárskej kozmetiky v Prahe a Filmového štúdia Barradnov vznikla v 60. rokoch značka Dermacol. Dôkazom špičkovej kvality kozmetiky značky Dermacol bol jeden z prvých výrobkov – silne krycí make-up. Licencia na tento výrobok bola v roku 1969 predaná do Hollywoodu. V súčasnosti značka Dermacol ponúka okrem dekoratívnej kozmetiky aj široké portfólio ošetrujúcej a čistiacej kozmetiky, opaľovacej kozmetiky, vlasovej a telovej kozmetiky, ako aj rad kozmetických výrobkov pre mužov. Kozmetika značky Dermacol spĺňa najnáročnejšie požiadavky všestrannej starostlivosti o pleť. Vyrába sa na základe najnovších poznatkov najmodernejšími technológiami z najkvalitnejších surovín. Od roku 2002 patrí značka Dermacol na Slovensku spoločnosti Alphaduct Slovensko spol. s.r.o.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.