Tajomstvá z laboratória lásky 3
Autor(ka) : Mária Novická
Dátum a čas : 28.12.2000 02:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ktorý muž by odoprel pomoc krásnej turistke? Kde je Dóm Svätého Martina? Žonglujem s mapou a krčím čelo. Niekoľko mužov mi ponúklo pomoc. Ešte stále sa neviem rozhodnúť, ktorú národnosť budem prezentovať. Vy sa orientujte podľa svojich jazykových schopností. Možno budem Francúzska. Muži majú utkvelú predstavu, že Francúzky sú sexy.


Chvála turistike

Ktorý muž by odoprel pomoc krásnej turistke? Kde je Dóm Svätého Martina?
Žonglujem s mapou a krčím čelo. Niekoľko mužov mi ponúklo pomoc. Ešte stále sa neviem rozhodnúť, ktorú národnosť budem prezentovať. Vy sa orientujte podľa svojich jazykových schopností.
Možno budem Francúzska. Muži majú utkvelú predstavu, že Francúzky sú sexy.
Každý muž, ktorý sa pristaví, je cudzinec a dáva mi zbytočné rady. Zatiaľ sa nikto sa neponúkol, že ma tam zoberie, napriek tomu, je to veľmi jednoduchá cesta k nadviazaniu kontaktu.
Zväčša sa rozprávame sa o tom, aké je to byť cudzincom, o skúsenostiach z ciest, o kultúre. Stretla som Talianov, Američanov, Nemcov, našťastie nijakých Francúzov. Toto je skvelý spôsob lovu a má ešte jednu výhodu.
Keď sa blízko vás skláňajú nad mapou, máte šancu ohodnotiť či by vás neiritoval ich parfém. Len si potom nedávajte rande vo vašom hoteli, aby ste si napokon, zo strachu pred prezradením, nemuseli hotelovú izbu naozaj objednať,. Bola by to trocha drahá pasca.

S autom sú vždy problémy

Čomu muži jednoducho nemôžu odolať? Kráse? Na chvíľu. Múdrosti? Takmer vždy. Mladosti? Dočasne. Sexu? Len na pár chvíľ. Alkoholu? Občas. Futbalu? Počas majstrovstiev sveta. Keď som si to takto s chladnou hlavou zrátala, prišla som na to, že si musím prenajať auto. Že je to pravé orechové. Prenajala som si Audi TT Roadster quattro (hej, chlapci, na takúto krásu sa v poradovníku čaká jeden rôčik) a zaparkovala som v centre. Otvorila som kapotu a pozerala sa zmätene do útrob svojho tátoša.
Čo sa len mohlo stať s úbohým autíčkom? Možno iba to, že zapaľovacia sviečka odpočíva v mojom vrecku. Situácia naberala na grádoch. Muži sa rojili ako včely. Autu jednoducho nevedia chlapi odolať.
Nevedia sa dočkať, kedy sa ho môžu dotknúť. Okoloidúci spomaľujú a vyvaľujú oči (nanešťastie na auto). Toľko pozornosti by mi nevenovali, ani keby som tam nahá hrala na harmonike.
Je to súčasne rozkošné aj smutné, že sa muži dajú tak ľahko zlákať striebornou kapotou.
Samozrejme, že každý by išiel s tak “úžasnou ženou” až na kraj sveta. Hoci sme sa spoznali na ulici a nestihli sme si vymeniť ani základné informácie. V očiach mali jasne napísané, chcem sa povoziť.
Na chvíľu som aj ja uverila, že to auto vlastním a sama seba som sa pýtala, či potrebujem vôbec frajera, keď mám také fáro.

Surfujte na internete

Fantastické je aj chatovanie na internete ,alebo odpovedanie na všetky možné zoznamovacie inzeráty, ktoré sa tam nachádzajú. Problém spočíva v tom, že ten 28 ročný krásny blondín, má zväčša 17 rokov alebo 50 a plešinu. Všetci 180 cm vysokí majú sotva 17O. Cudzinci momentálne prebývajúci na území našej republiky, pochádzajú zo slovenských dedín a nevlastnia ani počítač. Dostali sa k nemu vo firme, kde pracujú na brigáde.
Keď však nechcete prežiť Vianoce samy, berte, čo sa ponúka a na pána Úžasného môžete nastražiť pasce hneď v januári 2001.




©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.