15 vecí, ktoré rozhodne nepatria do spálne
Autor(ka) : Natália Krížová
Dátum a čas : 3.12.2002 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Sladké erotické opojenie medzi košom na špinavú bielizeň a omrvinkami od keksov? Žiaľ, to prežívajú iba čerstvo zaľúbené dvojice. Ak už najhorúcejšia vášeň pominula, mali by sme zo spálne odstrániť všetko, čo môže erotickú túžbu prehlušiť a vyhasiť. Ktoré predmety patria medzi zaručených zabijakov vášne?

Sladké erotické opojenie medzi košom na špinavú bielizeň a omrvinkami od keksov? Žiaľ, to prežívajú iba čerstvo zaľúbené dvojice. Ak už najhorúcejšia vášeň pominula, mali by sme zo spálne odstrániť všetko, čo môže erotickú túžbu prehlušiť a vyhasiť. Ktoré predmety patria medzi zaručených  zabijakov vášne?

1 Detské haraburdy ako plyšové zvieratká na posteli alebo legové kocky pod ňou, tisíckrát opraná posteľná bielizeň s detským motívom. Napokon – spálňa je izba na hry iného druhu a vaše zámery nie sú mládeži celkom  prístupné.
2 Podklady k daňovému priznaniu alebo hŕby pracovných dokumentov sú lepšie ako antikoncepcia – aj rozvášnený človek pri pohľade na ne zaručene vytriezvie.
3 Nosové sprchy, teplomery alebo inhalátory, klystír...Keď je človek chorý, patrí síce do postele – ale sám!
4 Flanelový nočný úbor s macíkovým vzorom síce človeka príjemne zohrieva, ale určite nikoho nevzruší. Naproti tomu nepodceňujte účinok jednoduchých, ale zvodných  bielych nohavičiek,  šarm pánskeho pyžama alebo prirodzenú krásu nahej, jemnej pokožky.
5 Hádka!  Tá do spálne naozaj nepatrí -  aj keď rovnaká miestnosť je zároveň najlepším  dejiskom uzmierovacích ceremónií.
6 Vyschnuté rastliny alebo teplota ako v mrazničke – čo tu prosím vás môže narásť?
7 Domáce zvieratá každého druhu: priasť a vrčať má iba ON!
8 Papuče v tvare ,,veselého“ zvieratka alebo zvieracích tlapiek – už ste sa niekedy pokúsili zvodne sa v nich vznášať až  k posteli?
9 Oslepujúce ústredné svetlo: zbytočne zvýrazní všetky fyzické nedostatky. Omnoho lepšie sú tlmené  svetlá rozmiestnené po celej miestnosti.
10 Sortiment kondómov, ktorý by zahanbil každý sexshop.
11 Natáčky – tieto patria spolu s uhorkovou maskou a holiacim strojčekom do kúpeľne.
12 Váha pri nohách postele. Váš partner si môže myslieť, že pri sexe myslíte iba na kalorickú spotrebu.
13 Dobierkové katalógy. Nič nie je deprimujúcejšie ako vidieť na vlastné oči, ako vyzerá vlastná spodná bielizeň v rozmere o dve čísla menšom na opálenej modelke.
14 Niektoré polohy z Kámasutry – namiesto k extáze by vás mohli priviesť na lekársku pohotovosť.
15 Nesprávny muž. V takom prípade  sa nerozpálite ani v spálni, ktorej nemožno vytknúť ani ten najmenší detail.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.