Nový Lybar – More krásnych vlasov - PR
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 7.10.2002 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Tak skvelý pocit zo svojich krásnych vlasov ste už dlho nemali. Sú pevné a zdravé, majú prirodzený lesk a nový účes perfektne drží. Máte na dosah tajomstvo krásnych vlasov. Tajomstvo hlbín mora, pre človeka doposiaľ nepoznané.

Tak skvelý pocit zo svojich krásnych vlasov ste už dlho nemali. Sú pevné a zdravé, majú prirodzený lesk a nový účes perfektne drží. Máte na dosah tajomstvo krásnych vlasov. Tajomstvo hlbín mora, pre človeka doposiaľ nepoznané.
Tajomstvo krásnych vlasov, to je nový rad vlasovej kozmetiky Lybar. Viac ako tridsať nových prípravkov pre krásny účes z dokonalých vlasov, obohatených o výťažky z morských rias, ktoré dodajú vašim vlasom krásu a vitalitu a ochránia ich pred škodlivými vplyvmi okolitého prostredia. Lybar má všetko, čo vaše vlasy potrebujú: laky na vlasy, penové tužidlá, šampóny a balzamy, tužiace gély a dokonca aj vlasový vosk pre nový super štýl vášho účesu!

Nový rad vlasovej kozmetiky Lybar má atraktívny obal supermoderného dizajnu, ktorého tmavofialovú metalizovanú farbu jednoducho neprehliadnete. Aby nový rad Lybar spĺňal požiadavky skutočne každej ženy, majú prípravky rozdielny tužiaci účinok. Pre vašu ľahkú orientáciu sú preto odlíšené výrazným farebným prúžkom.

Nový rad vlasovej kozmetiky Lybar s výťažkami z morských rias – more krásnych vlasov.


Krása z hlbín mora – nový Lybar

Odhaľte nový rozmer krásy ukrytej v hlbinách mora. Morské riasy, ktoré ako husté morské vlasy vytvárajú pod hladinou fantastické a čudesné pohyblivé obrazy, skrývajú v sebe tajomstvá krásy. Oddajte sa skvelému pocitu z mora krásnych  vlasov. Svojich vlasov. Stačí vyskúšať nový rad vlasovej kozmetiky Lybar s výťažkami z morských rias.
Len Lybar poskytne vašim vlasom unikátnu starostlivosť založenú na účinkoch prírodných výťažkov z morských rias.
Štyri druhy výťažkov vám vždy prinesú účinné látky získané z ekologicky čistého prostredia morských vôd zo súostrovia Bréhat.

Výťažok ANTILEUKINE 6® ochráni vaše vlasy pred nepriaznivými účinkami UV žiarenia po celý deň. Riasa, z ktorej je tento výťažok, býva pri morskom odlive vystavovaná pôsobeniu UV žiarenia, preto si proti jeho účinkom vytvorila dokonalé obranné látky. Tento výťažok obsahujú laky na vlasy Lybar.

SEA SILK®, výťažok s lyrickým menom „morský hodváb“ vaše vlasy vyživuje, obnovuje ich štruktúru a zvyšuje ich odolnosť. Vytvorený povrchový mikrofilm chráni vlasy pred nežiadúcimi vplyvmi okolitého prostredia a udržuje vlasy optimálne hydratované. SEA SILK® obsahujú penové tužidlá a šampóny Lybar.

Zacelenie poškodenej štruktúry vlasov a zároveň i ochranu pred mechanickým a tepelným namáhaním zaručí vašim vlasom výťažok BIO-STRUCTURER® obsiahnutý v rade výrobkov VOLUME a vo vlasovom vosku Lybar. BIO-STRUCTURER® obnovuje pružnosť vlasov a uľahčuje tak konečnú úpravu vlasov do účesu.

Výťažok OLIGOGELINE® s vysokým obsahom minerálov a stopových prvkov obsahujú všetky oplachovacie balzamy a stylingové gély Lybar. Pri ich používaní poskytnete vašim vlasom trvalý hodvábny lesk a pevnosť. OLIGOGELINE® má vynikajúce kondicionačné vlastnosti.

Na každom výrobku radu Lybar pri symbole kvapky nájdete jeden z výťažkov s unikátnymi účinkami na vzhľad vašich vlasov.

Tajomstvo krásnych vlasov? Hrebeň, zrkadlo a nový Lybar!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.