Odoláte?
Autor(ka) : Natália Krížová
Dátum a čas : 22.7.2002 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Leto zúri za dverami a skúsení zahraniční zvodcovia rozhadzujú siete. Keď trávite dovolenku ďaleko za hranicami Slovenska a ste sama, dá sa im len ťažko odolať. Možno sa už teraz tešíte na milý flirtík alebo dobrodružstvo. Viete, čo môžete očakávať?

Leto zúri za dverami a skúsení zahraniční zvodcovia rozhadzujú siete.
Keď trávite dovolenku ďaleko  za hranicami Slovenska a ste sama, dá sa im len ťažko odolať. Možno sa už teraz tešíte na  milý flirtík alebo dobrodružstvo. Viete, čo môžete očakávať?


Tunisania sú mierne dotieraví
Arabi sú pomerne neodbytní, aj keď z obáv pred políciou neprekračujú isté hranice. V Tunisku sa môže každá žena vyliečiť z komplexov. Nie je dôležité, ako vyzeráte, aj tak sa budete tešiť z úspechov. Odohnať vášnivého obdivovateľa je neraz takmer nemožné. Jediným východiskom je mnohokrát...dohovoriť si s ním rande. Spokojný Tunisan vám dá konečne pokoj.

Taliani vyznávajú lásku
Nevedia skrývať obdiv nad ženskou krásou. Pískajú, vykrikujú ,,bella“ (pekná) a počítajú s odozvou. Je ťažké nepodľahnúť romantickému čaru Talianov, keď rozprávajú, aká ste nádherná v svite mesiaca...Sú to majstri slova a majú sklony k preháňaniu, vyznávajú lásku až do konca života a tešia sa, že ich taká krásavica miluje. Mne sa zdá, že v tom momente to myslia vážne.

Francúzi sú vášniví
Obyvatelia tejto krajiny majú povesť najvášnivejších milencov Európy. Sú šarmantní, usmievaví a plní tepla. Títo šikovní zvodcovia  veľmi radi flirtujú, aj keď ich doma očakáva manželka a deti. Zvádzanie považujú za zábavu a erotiku za krásnu hru. Radi sa milujú v lone prírody. Ak nechcete podľahnúť, nech vám ani nenapadne stopovať. Bežná cena za stop je vo Francúzsku milovanie.

Španieli sú profesionáli zvádzania
Južania majú horúcu krv  a sú mimoriadne spontánni. Ak padnete do oka Španielovi, zapíska a vykríkne ,,eh, guapa“ (peknučká). Aj napriek tomu, že sa potom snaží prezentovať svoj intelekt, majetok a telo- nečaká veľa. Žena môže lákať, ale nemala by vyvíjať iniciatívu. Vyvinutú iniciatívu berú ako výzvu a tá je pre nich rozkazom. Žene predsa treba vyhovieť.

Švédi sa chcú dostať čo najrýchlejšie k cieľu
Škandinávci majú k nahote aj sexu veľmi prirodzený vzťah. Švéd, ktorý si vyhliadne dievčinu, jej neraz už krátko po zoznámení navrhne spoločnú noc. Je však čestný  a nesľubuje manželstvo, ak mu ide len o prechodný flirt. Väčšina Švédov sa miluje s kondomom, zdá sa, že tu nehrozí ochorenie na AIDS./ opatrnosti nikdy nie je dosť/


 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.