Láska na účet.
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 11.6.2002 00:00
Kategória : Cestovanie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Hoci sú momentálne Benátky pod vodou, ich dobré meno sa určite bude šíriť ďalej a slovenskí turisti nezomrú skôr, ako by nevideli Veneziu a neodviezli sa na gondole. Je to naozaj krásne mesto a treba ho vidieť, len si nepripravte pritom horúce chvíle, ktoré neskôr oľutujete.

Hoci sú momentálne Benátky pod vodou, ich dobré meno sa určite bude šíriť ďalej a slovenskí turisti nezomrú skôr, ako by nevideli Veneziu a neodviezli sa na gondole. Je to naozaj krásne mesto a treba ho vidieť, len si nepripravte pritom horúce chvíle, ktoré neskôr oľutujete.

 

Kto z nás, najmä osamelých žien, by neuveril romantickým očiam krásnych chlapov, ktorí svojimi uhrančivými očami tak veľa sľubujú. Vôňa leta, dobrodružstva a romantika vášeň ešte znásobujú. Vo vzduchu cítiť túžbu a víno a o láske spieva aj vietor. Vy máte pri sebe ťažko našetrené peniaze a gang gigolov má chuť obrať vás o ne. Kto by však neuveril, že práve v túto noc sa začalo niečo nové, krásne romantické. Žiaľ, musela by to byť veľká náhoda, asi taká, ako výhra v športke, keby sa do vás na gondole zamiloval princ.

Dnes už aj oficiálni delegáti upozorňujú turistky, že v Benátkach spolupracujú godolieri s gangom gigolov, ktorým ide jedine o zisk Gondoliéri vypracovali s gigolami účinný postup pri love bohatých zákazníčok. A keďže sa Slovenky luxusne a dobre obliekajú a majú rady zlaté šperky, môžu sa ľahko stať objektmi záujmu mužov poskytujúcich lásku za peniaze. Cudzinky na dovolenke často vyhľadávajú flirt a dobrodružstvo, v túžbe zažiť niečo krásne, nezabudnuteľné. Predstava, že skončia v náručí temperamentného svalovca, im nie je vôbec cudzia. O to ľahšie to majú gigolovia. Príbehy ako vymyslené z romantických filmov zinscenujú za pár sekúnd a s vami sa dočasne začne krútiť svet Vy túžite po ňom / navždy/ on po vás, kým máte z čoho platiť. Pre svoje účely vydala organizovaná skupina gigolov aj kodex. Riadia sa ním všetci členovia spolku. Je v nich napríklad, že nie je dovolené zámerne rozvracať manželstvá s deťmi, zakazuje sa bigamia a odporúča sa, čo majú najradšej ženy, ktorej národnosti. Ešte niekoľko psychologických fínt a celý kopec cynizmu milostnej mafie, ktorej cieľom je ošklbať dôverčivé a lásky chtivé ženy. Ak o to stojíte, alebo je to váš cieľ, potom je všetko v poriadku. Dostanete, čo vám patrí. Gigolovia nedávno uverejnili, že je ich tridsať a chcú pracovať veľmi profesionálne, tak, aby boli zákazníčky spokojné. To je vraj cieľom všetkých, čo pracujú a byť oigolom je vraj práca ako každá iná. Sladkí chlapci v nej využívajú klamanie telom, sladké reči, ohnivé pohľady, mnohovravné objatia, sex podľa dohody a všetky vymoženosti techniky. SMS- správy, maily, hudobné pozdravy, romantické noci na gondole s mobilom na uchu. Nech sa kšeft krúti.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.