Zbrane ženy
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 3.5.2002 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Aj vy nechápavo sledujete kamarátku, ktorej chýbajú svetelné roky k vzhľadu Laetitie Castovej, ale muži ju aj napriek tomu obletujú a pozorujú roztúženými pohľadmi, kdekoľvek sa objaví. „Čo na nej vidia?“, premýšľate niekedy až závistlivo? Fluidum! Jednoducho patrí k skupine ,,zasvätených“. Vie, ako oslňovať a priťahovať na seba pozornosť dokonca aj v prípade, že má ďaleko k ideálu. Dá sa to naučiť? Jasne! Spoznajte tajomstvá, ktoré by mala bezpodmienečne poznať každá zvodkyňa? Ženská príťažlivosť sa totiž nemeria ani dĺžkou nôh a ani vypuklinami pod blúzkou.

Aj vy nechápavo sledujete kamarátku, ktorej chýbajú svetelné roky k vzhľadu Laetitie Castovej, ale muži ju aj napriek tomu obletujú a pozorujú  roztúženými pohľadmi, kdekoľvek sa objaví. „Čo na nej vidia?“,  premýšľate niekedy až závistlivo? Fluidum! Jednoducho patrí k skupine ,,zasvätených“. Vie, ako oslňovať a priťahovať na seba pozornosť dokonca aj v prípade, že má ďaleko k ideálu. Dá sa to naučiť?  Jasne! Spoznajte tajomstvá, ktoré by mala bezpodmienečne poznať každá zvodkyňa? Ženská príťažlivosť sa totiž nemeria ani dĺžkou nôh a ani vypuklinami pod blúzkou.

 

Antikoncepcia
Antikoncepcia je základ, ak má byť sex rozkošou. Postarajte sa o ňu zavčasu. Vôbec netvrdíme, že je to ženská povinnosť, ale rozhodne tvrdíme, že na muža sa vždy nemožno spoľahnúť. Je síce pravda, že sex s dávkou adrenalínu je omnoho vzrušujúcejší, ale nemusí to byť hneď ruská ruleta. Ak ste neustále vo fáze ,,lovu“, musíte sa chrániť až dvojnásobne – pred tehotenstvom aj pred nákazou. Neodporúčam okamžite dôverovať každému, koho naša túžba uzná za hodného. Túžba je diablik bez predsudkov. My by sme nejaké mali mať. V kabelke noste prezervatívy, alebo inú ochranu a nebudete musieť rezignovať na opojný večer len preto, že on na ne zabudol, či automaticky predpokladá, že žena sa má vedieť o seba postarať.
 
Telo
Nemusí byť dokonalé, štíhle a dlhonohé , aj keď tento model je na partnerskom trhu najžiadanejší, musí však byť dokonale pestované. Zľahka opálené (slnkom z tuby) vždy vyzerá štíhlejšie a príťažlivejšie. Takisto sa zbavte chĺpkov všade tam kde by nemali byť. Pri ľúbostnom tanci môže iba muž škriabať dvojdňovým strniskom - vy radšej oslňujte hodvábom svojej pokožky. Dôležitý detail – nezačínajte depiláciu hodinu pred schôdzkou, pretože na ňu pôjdete pokrytá červenými vyrážkami a okamžite sa prezradíte. Ak chcete odvrátiť jeho pozornosť od chybičiek postavy, použite lesť – parfumovaný telový balzam. Jeho nos mu dá signál, že ste super a on nebude myslieť na troška väčšie boky. Niekedy pomôže aj šok, napríklad nalepená tetovačka. ,,Jéj, čo je to?“, zvolá a zabudne na niekoľko nadplánových kilogramov, ktorých ste sa ešte nestačili zbaviť.
Chlad
Pravá zvodkyňa pozná svoju cenu a vždy si zachováva štipku odstupu, akoby hovorila: ,,Keď nebudeš ty, kocúrik, bude iný“. Preto ak sa váš vyvolený vykrúca, že na dohovorenú večeru príde neskôr, sladko mu odpovedzte: ,,Škoda, drahý, ale v tom prípade na teba nebudem čakať. Dohodnem sa s XY, že pôjdeme do pubu, pretože už dávno som mu sľúbila stretnutie. Ak budeš voľný, zavolaj.“ Môžete si byť istá, že bude voľný ešte v ten istý večer a dobehne do pubu, aby skontroloval  váš vzťah k XY. Najpravdepodobnejšie príde s týmto: ,,Skončil som skôr a práve som bol neďaleko.“ Nič neuvádza mužov do stavu pohotovosti viac, ako váš oznam, že strávite voľný čas v inej milej spoločnosti. Antizvodkyňa iba zakvíli: ,,Samozrejme drahý, že na teba s večerou počkám.“, alebo sa priamo rozčúli – „To je už druhý raz tento týždeň, nabudúce budeš jesť v bufete.“
Spodná bielizeň
Náladová móda vždy nekáže prispôsobiť topánky ku kabelkám a opasky k rukavičkám. Ale v jednom ostáva nekompromisná: nohavičky a podprsenka by mali byť vždy komplet. Viete si predstaviť väčšiu kompromitáciu ako nohavičky so zelenými pásikmi a ružový kvietkovaný vrch? Vylúčené sú aj pritesné nevábne gaťky nedefinovateľnej sivastej farby, obzvlášť deprimujúce v okamihu, keď ,,opona spadne“. Aby ste sa vyhli dileme, aké nohavičky si obliecť, vsaďte na komplety spodnej bielizne alebo nohavičky s korzetom, ktoré sú rovnako atraktívne pod šatami, ako aj po ich zoblečení. Dôležitý detail: spodná bielizeň musí nielen ideálne priliehať, ale takisto by mala pristať k odtieňu pokožky. Preto neodporúčam bleduľkám olivový satén. Pohľad na bledé telo v kaki farbe je vždy “unapetitlich“- nechutný. Niekedy až natoľko, že sa nedostaví erekcia.
Energia
Čistokrvná zvodkyňa nemôže omdlievať ako zomierajúca labuť ani v prípade, že by už naozaj ledva stála na nohách. Väčšina mužov priznáva, že ich mimoriadne vzrušuje ženský temperament (možno ako predzvesť toho, čo sa odohrá v spálni). Ako mu prejaviť nezničiteľnú energiu a vitalitu?  Uprostred týždňa ho vytiahnite zatancovať si, po polnoci navrhnite kolkáreň a úsvit vás môže zastihnúť v dôvernom rozhovore pri bare. Čo na tom, že presne o ôsmej musíte byť v práci – žijete predsa len raz. Ten váš to ocení a dlho bude spomínať na šialenú noc (ktorú ste vôbec nemuseli stráviť v posteli).
Gymnastika
Máte problém zodvihnúť nohu? To veru nie je dobre. Bolí vás po vášnivej noci chrbtica? Ešte horšie. Nemusíte robiť experimenty ako cirkusantka, ale trocha ohybnosti sa zíde každej žene. Dvakrát týždenne aerobik alebo ranný jogging v americkom štýle. Len to prosím, nepreháňajte – muž sa môže zahanbiť, keď odhalíte bicepsy väčšie ako sú tie jeho.
Jedlo
Naše prababičky si odovzdávali skúsenosť, že najkratšia cesta do mužskej postele ide cez jeho žalúdok. Aj my musíme byť pripravené na eventualitu, že po vyčerpávajúcich ľúbostných hrách sa v ňom prebudí hlad (tentoraz nie na vaše pôvaby). Vždy je síce možné objednať pizzu, ale v romantickejšom variante sa radšej vy vyberte do kuchyne, uvarte kávu a vyčarujte osvieženie z lososa a šalátu. Železná zostava: údený losos / ako náhrada dobre poslúži tuniak z konzervy/, šalát, citrón, fľaška červeného vína). Zatiaľ nech sa on posilní ovocím, ležiacim na miske pri posteli. A potom, šťastný že našiel ideálnu ženu, vás neopustí až do smrti.
Nohy
Kto povedal, že musia byť ideálne? Skôr pekné: hladké, opálené a ochotné tancovať a milovať. Vždy aspoň trocha odhalené. Energické. Pekné chodidlá s namaľovanými nechtami.
Overtúra
Čiže vstup, začiatok. Dúfame, že bude dobrý. Nedovoľte sa zatiahnuť rovno do spálne (iba v prípade, že už sa nemôžete ovládnuť ani vy). Atmosféru treba vždy trocha zohriať, mierne sa vzpierať a šepkať: ,,Radšej nie.“  „Počkajme ešte.“ Správne dávkované odďaľovanie chvíle, kedy podľahnete, dosdatočne prebudí jeho zmysly.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.