Spojení v láske
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 21.3.2002 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

O tom, že blondínky sú hlúpe, Škóti sú lakomí a nosia sukne, Židia ešte viac a urobiť s nimi „príma džob“ je drina, ste už určite počuli, čo je však najzaujímavejšie na Belgičanoch isto ani netušíte.

O tom, že blondínky sú hlúpe, Škóti sú lakomí a nosia sukne, Židia ešte viac a urobiť s nimi „príma džob“ je drina, ste už určite počuli, čo je však najzaujímavejšie na Belgičanoch isto ani netušíte.

 

Podľa belgického denníka La Derniere Heure, postarší Belgičania sú na čele medzinárodnej "hitparády", čo sa týka frekvencie sexuálneho styku. Obyvatelia Belgicka nestrácajú chuť na sexuálne radovánky ani s pribúdajúcimi rokmi. Práve naopak, vo vekovej kategórii 40-80 rokov sú sexuálne najaktívnejší na svete. Podľa prieskumu uskutočneného pre výrobcu viagry v 28 krajinách sveta má 70 percent Belgičanov vo veku od 40 do 80 rokov sexuálny styk jeden - až šesťkrát týždenne. Každý deň aspoň jedenkrát sa so svojím partnerom miluje päť percent Belgičanov spomínanej vekovej kategórie. Musíte uznať, že je to slušný výkon. A možno je to celosvetový trend. Posledné prieskumy obchodnej poradenskej spoločnosti Roland Berger potvrdili, že muži  vo veku 20 až 29 rokov majú ešte rovnakú mentalitu ako dievčatá v puberte a teda aj rovnako častú sexuálnu frekvenciu. Často žijú bez partnerky, čo pravidelnému sexu neprospieva. Mladých mužov a tínedžerky vo veku 14 až 19 rokov možno charakterizovať skôr ako bezstarostných vyhľadávačov vzrušenia, usilujúcich sa nasledovať najnovšie módne trendy, než ako vychutnávačov dobrého sexu. Prieskumy ďalej potvrdzujú, že až po tridsiatke začnú muži uvažovať o ustálenejšom spôsobe života a pravidelnom sexe. Na rozdiel od žien, ktoré túžia po stabilnom partnerovi už po dvadsiatke.
A to nie je jediný rozdiel medzi mužským a ženským myslením. Aj v čase, keď si dvaja padnú do oka, aby neskôr padli spolu do postele, kde po čase ona ožije a on padne od únavy, sa rozdiely prehlbujú. Žena po milovaní žiari šťastím, je plná energie a najradšej by sa pustila do upratovania, kým on je unavený, vyšťavený, má chuť na cigaretu a len s ťažkosťami premáha spánok. Ona sa túli a spriada plány do budúcnosti. Jemu je teplo, chce, aby mlčala a otvorila okno. Ona od neho chce, aby povedal niečo, z čoho bude jasné, že sa cíti šťastný, milujúci, že ju chce celý život ochraňovať a nosiť na rukách. Ak žena hneď po prvom milovaní nespomenie svadbu a nechce sa prisťahovať, je to dosť dobrý dôvod, zamilovať sa, pomyslí si muž, kým zaspí.
Z napísaného vyplýva, že ženy a muži sú v každom veku rôzni, čo im nebráni spolu sa milovať sa až do neskorej staroby. Najmä v Belgicku.
 


 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.