Cesnakové špagety Calabria |
||
Autor(ka) : Kristína Farkašová Dátum a čas : 4.2.2002 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
200 g údeného mäsa, 500 g čerstvého (zmrazeného) špenátu, 400 g špagiet, 200 ml smotany na šľahanie, 5 lyžíc oleja, 2 až 3 strúčiky cesnaku (podľa chuti aj viac), 2 feferónky, troška strúhaného muškátového orieška, mleté biele (čierne) korenie, soľ, strúhaný syr. | ||
200 g údeného mäsa, 500 g čerstvého (zmrazeného) špenátu, 400 g špagiet, 200 ml smotany na šľahanie, 5 lyžíc oleja, 2 až 3 strúčiky cesnaku (podľa chuti aj viac), 2 feferónky, troška strúhaného muškátového orieška, mleté biele (čierne) korenie, soľ, strúhaný syr.
©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené. |