Ako rozoznať dobrého milenca
Autor(ka) : Silvia Petrášová
Dátum a čas : 15.1.2002 12:08
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ak chcete vedieť, či vám s mužom, ktorý sa vám páči, bude dobre aj v posteli, pozorne si všimnite spôsob, ako sa správa k jedlu, ktoré má pred sebou.

 Ak chcete vedieť, či vám s mužom, ktorý sa vám páči, bude dobre aj v posteli, pozorne si všimnite spôsob, ako sa správa k jedlu, ktoré má pred sebou.

Keď solí potravu skôr, ako ju ochutná, má dotyčný muž síce poriadny temperament, ale vždy sa miluje tým istým spôsobom. Zišlo by sa mu viac fantázie a nápaditosti. Ak však natrafí na vášnivú partnerku, prispôsobí sa jej a chopí sa ,,diela“ zo všetkých síl.

 Ak počas jedenia šomre a nič  mu poriadne nechutí, má komplexy a sexuálne problémy. Nie je schopný rozprávať sa o intímnych záležitostiach a v posteli sa správa ako panna. Je podozrievavý, bojí sa experimentov a načisto mu chýba spontánnosť.

 Ak muž hltá veľké sústa a je tak rýchlo, že ani poriadne necíti ich chuť, nebude pristupovať ani k milovaniu ako k sviatku. Predohra je pre neho zbytočnosť a samotný fyzický akt berie ako záležitosť, ktorú treba čo najrýchlejšie vybaviť. Hodí sa na ženu s veľkým apetítom, ale už po niekoľkých minútach je po všetkom. Obráti sa na druhý bok a zaspí s pocitom dobre vykonanej práce.

 Milovník diétnych jedál, ktorý počas večere rozpráva o kalóriách  a zdravom stravovaní, nestráca sebakontrolu ani v posteli. Nikdy sa neodviaže a netuší, čo to znamená ošiaľ vášne. Môže byť celkom výkonným  milencom, ale absolútne bez fantázie a spontánnosti. Je to veľká  škoda – veď vďaka dobrému zdraviu by sa mohol milovať dlho a búrlivo.

 Ak sa muž pri jedle správa neslušne, mľaská a vôbec si nevšíma, že mu po brade steká omáčka, s najväčšou pravdepodobnosťou vás s ničím rafinovaným neprekvapí ani v posteli. Je bezohľadný, nevšímavý, necitlivý, vrazí vám do rebier lakeť a ani si to nevšimne. Keď sa rozhodne zmeniť polohu, bude vás presúvať po posteli ako vrece s pieskom. A ak ho chytí chuť, budete mať pocit, že ste na olympiáde. 

 Najlepším milencom je maškrtník, ktorý jedlo zbožňuje a bez náhlivosti vychutnáva každé sústo. K jedlu pristupuje s láskou, je to pre neho  najpríjemnejšia vec v živote. Je nápaditý a požadovačný. Túži po skúsenej žene, ktorá uspokojí jeho fantázie. On ponúka tie isté kvality a preto s ním môžete prežiť neobyčajnú rozkoš.

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.