Snívajte
Autor(ka) : Mária Novická
Dátum a čas : 13.12.2001 15:05
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Dnes ráno som sa zobudila zbitá ako pes. Cítila som, že sa mi niečo nepríjemné snívalo, ale nedokázala som sa rozpamätať na ten sen. Najhoršie je, že si radosť zo snenia neužijem, ani keď sa moje sny odohrávajú v rajskej záhrade. Sny si, jednoducho, nepamätám. Zaradila som sa tým medzi 30% obyvateľstva tejto zeme, ktorá je na tom rovnako. Patríte aj vy k nám? Chcete to zmeniť?

Psychológ Frank Baranowski tvrdí, že použitím jednoduchej techniky si môžete  svoje sny nielen vybaviť, ale ich môžete aj riadiť. Prečo nie? Indiáni kedysi snívali len o tom, čo potrebovali a dodnes majú z pierok a nitiek uvitú „vecičku“, ktorá lapá zlé sny. / Po dnešku dúfam, že mi ju niekto strčí pod stromček/
Ako snívať a nezabúdať?
Pred spánkom si dajte teplú sprchu, počas ktorej budete vedome uvoľňovať všetky svaly a v mysli budete mať jediný príkaz. Všetko, čo sa mi dnes  bude snívať si zapamätám.
Na nočný stolík / ak nespíte v stane/ si dajte pero a papier a ihneď ako otvoríte oči/ hoci aj uprostred noci/ si zapíšte pocity, sny, spomienky.
Niekoľko razy si v prvých týždňoch skontrolujte sny. Ak sa vám snívalo s niekým konkrétnym z tohoto sveta a bol v konkrétnej situácii, zistite si čo robil a ako súvisel váš sen s ním. Ak to bol niekto z vašej minulosti alebo z budúcnosti, skúste v tichej meditácii analyzovať aký odkaz doniesol. Pýtajte sa, čo vám tento sen mal povedať.
Skúste poprosiť anjela snov, aby prišiel k vám vždy keď zaspávate a dohodnite sa s ním, o čom by ste chceli snívať, s kým by ste sa chceli stretnúť v snoch, kam by ste chceli zájsť. Vždy pred spaním mu porozprávajte o svojom sne a potom sa uvoľnite a spoľahnite sa na neho.
Takýmto spôsobom budete môcť vždy, keď budete chcieť, byť s vašimi najmilšími, riešiť ťažké otázky alebo cestovať po svete.
Chce to trocha tréningu, ale potom sa budete, zo všetkého najviac, tešiť na spánok.

        



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.