Nad)štandardné štandardné polievky Vitana aleboVarenie s (nad)štandardnými polievkami
Autor(ka) : Silvia Petrasova
Dátum a čas : 2.5.2001 03:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Využívate vo vašej kuchyni z času na čas rýchle a chutné riešenia, akými sú sáčkové polievky? A viete, aký je rozdiel medzi instantnými a štandardnými sáčkovými polievkami? Samozrejme, instantné polievky stačí zaliať horúcou vodou a hotovo! Štandardné polievky však vyžadujú viac pozornosti a času.

Štandardné polievky od Vitany napríklad nechávajú priestor pre vašu tvorivosť a tak môžete z nich s troškou fantázie vyčarovať potešenie pre chuťové bunky. Stačia maličkosti a z Francúzskej polievky Vitany máte ozajstný kulinársky zážitok. Francúzska polievka od Vitany posilní a zahreje, ale i výborne chutí vďaka kvalitným surovinám a koreniu, ktoré sa používajú na jej prípravu. Skúste ale ešte pred naliatím polievky nasypat do taniera lyžičku strúhaného syra a polievku potom ozdobre nasekanou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou. Alebo skúste prispôsobiť vašej chuti Gulášovú polievku Vitana, vyrobenú v tzv. pastovitej forme,
vďaka čomu má polievka tú správnu gulášovú chuť a hustotu.

Náš tip?
Pridajte do vriacej vody Gulášovej polievky Vitana 2-3 nakrájané zemiaky a údeninu. Teplú a voňavú polievku môžete potom podľa chuti podávať s pečivom alebo chlebom.

Všetci gurmáni, pozor! Práve teraz vám Vitana ponúka recept ako si uvariť dovolenku podľa vlastnej chuti. Zbierajte obaly zo štandardných alebo instatných polievok Vitana a vyhrajte tri dovolenky na zjedenie v hodnote 80 000,- Sk, podľa vášho výberu a 765 ďalších skvelých letných prémií. Viac informácií nájdete na letákoch v predajni a na www.vitana.sk.

Dobrú chuť a pekné leto s Vitanou!


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.