lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Milujte svoje telo!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 26.10.2015
späť
Späť

Poslať
 

Telová kozmetika Enja oslavuje tento rok už 20. výročie. Už 20 rokov pomáhame ženám získať  krásne, pevné a štíhle telo.

 

Enja bola uvedená v roku 1995. Prvým produktom bol Anti-Cellulite and Anti-Striae Cream – masážny krém zlepšujúci vzhľad pokožky, zabraňujúci vytváraniu strií a zlepšujúci celulitídu v problémových partiách.

 

Mottom nového radu Enja Body Love Program je „MILUJTE SVOJE TELO“. Ak mu doprajete lásku a účinnú starostlivosť, odmenou pre vás bude štíhle telo, jemná a pevná pokožka bez celulitídy.

 

Nové produkty Enja Body Love Program sú v nových ženských obaloch, s novou parfumáciou a ešte účinnějšími receptúrami. Efektívne riešia všetky nedokonalosti, akými sú strie a celulitída, sú  zamerané na zoštíhlenie postavy a spevnenie pokožky.

 

zoštíhlenie - spevnenie - pokožka bez celulitídy a strií

dekolt a poprsie - bruško - zadoček a boky

 

 

Pri pravidelnom používaní produktov Enja Body Love Program môžete za 28 dní zmenšiť objem pásu o 3,1 cm či o jednu konfekčnú veľkosť.

 

Hebká a pevná pokožka

Celulitída vzniká v dôsledku hromadenia tukového tkaniva a starnutia podkožného väziva. Trápi viac ako 90 percent žien bez ohľadu na váhu. Prejavuje sa najmä  v oblasti zadočka, stehien a brucha a kvôli svojmu vzhľadu je označovaná aj ako „pomarančová koža“. Cvičenie, masáže, zdravá životospráva, správna dávka relaxácie a vhodná starostlivosť s Enja Body Love Program zabezpečí hebkú a pevnejšiu pokožku a štíhlejšie krivky.

 

Strie sa objavujú ako červenofialové, modré, ružové alebo strieborné trhlinky počas tehotenstva, výrazného nárastu váhy alebo pod vplyvom hormonálnych zmien. Úlohu pri ich tvorbe zohráva aj dedičnosť. Ich vzniku predchádza svrbenie pokožky, ktorá býva veľmi napätá. Zo začiatku sú nenápadné majú svetlú farbu, ale postupne tmavnú, predlžujú sa a rozširujú. Ak pokožka nie je napnutá, začnú postupne blednúť.

Ako na strie?

Správna výživa – Pevnosť kože zabezpečujú kolagénové a elastické vlákna v škáre. Čím budú silnejšie, tým menšia je pravdepodobnosť vzniku strií. Pre tvorbu kolagénu je dôležitý vyvážený prísun vitamínu C a E, zinku a oxidu kremičitého.

Dodržiavanie pitného režimu – Dostatočná hydratácia organizmu kožu posilňuje a napomáha jej obnove.

Pravidelný pohyb - Minimálne 2x týždenne. Telesná aktivita zlepšuje krvný obeh, ktorý udržiava elasticitu kože.

Pravidelné natieranie problémových partií – Aplikujte 2x denne pomocou ľahkej prekrvujúcej masáže.

 

ZOŠTÍHLENIE

 

SLIM-MILK INTENSIVE Zoštíhľujúce telové mlieko

Intenzívne zoštíhľujúce telové mlieko s novou parfumáciou na ošetrenie problematických partií celého tela obsahuje výtažky z morských rias, ktoré aktívne pôsobia na tukové bunky, štartujú odbúravanie tukov a zabraňujú ich ďalšiemu ukladaniu, podporujú zoštíhlenie, spevňujú pokožku a zmierňujú prejavy celulitídy.

Pri pravidelnom používaní dosiahnete priemerné zoštíhlenie až o 3,1 cm za 28 dní. Aplikujte 2x denne na problematické partie.

 

SLIM-GEL ABDOMEN RESHAPING Zoštíhľujúci gél na bruško

Intenzívny zoštíhľujúci gél s kofeínom, escínom a špeciálnymi polysacharidmi, ktoré stimulujú štiepenie tukov v pokožke a preventívne pôsobia proti ich ukladaniu. Účinné látky prekrvujú problematické partie a pomáhajú odvádzať zadržiavanú vodu. Pri pravidelnom používání počas jedného mesiaca sa oblasť bruška zoštíhli až o jednu konfekčnú veľkosť, pokožka bude pevnejšia, pružnejšia  a príjemne prevoňaná. Aplikujte krúživými pohybmi 2x denne.

 

LIFT-GEL BUTTOCKS & HIPS Vypínací gél na zodoček a boky

Vypínací gél na zadoček a boky s novou parfumáciou a účinným liporedukčným systémom (Lipomoist, kofeín a morské riasy) je určený pre zoštíhlenie a remodeláciu. Účinné látky stimulujú lipolýzu a dlhodobo zabraňujú opätovnému ukladaniu tukov v problematických partiách.

Aplikujte krúživými pohybmi 2x denne najmenej jeden mesiac a oblasť zadočka a bokov bude štíhlešia o jednu konfekčnú veľkosť.

 

SPEVNENIE

 

FIRMING SHOWER GEL Spevňujúci sprchovací gél

Unikátna kombinácia stimulujúceho ženšenu a chladivého mentolu dodáva pokožke okamžitý pocit sviežosti a energie. Prenikavá vôňa zázvoru má povzbudzujúce účinky. Stimulujúci ženšen a chladivý mentol podporujú metabolizmus pokožky, zabezpečuje hydratáciu pokožky a zvyšuje jej pružnosť a pevnosť.

 

FIRMING BODY BALM Spevňujúci telový balzam

Spevňujúci telový balzam s hĺbkovým účinkom pre viditeľne hladšiu, pevnejšiu a pružnejšiu pokožku je produkt nielen v novom balení, ale obohatený o novú receptúru. Účinné spojenie koenzýmu Q10, kreatínu a výťažku z jadierok hrozna chráni a posilňuje kolagénové a elastinové vlákna, redukuje prejavy pomarančovej kože a spomaľuje starnutie. Aktívne hydratačné látky dodávajú telu hodvábnu jemnosť a vláčnosť.

Aplikujte krúživými pohybmi na celé telo minimálne 1x denne.

                           

 

SPEVNENIE DEKOLTU A POPRSIA

 

PUSH-UP BUST FIRMING CREAM Spevňujúca starostlivosť na dekolt a poprsie 

Účinne spevňuje pokožku pŕs a dekoltu, vracia jej pružnosť a zároveň pôsobí aj ako prevencia proti ochabovaniu. Prípravok je hypoalergénny a obohatený o gaštanový extrakt a novú parfumáciu. Výťažky z rastlín FIRMIDERM® a morských rias KALPARIANE® regeneračný a vypínací efekt. Novinkou je gaštanový extrakt, ktorý má liftingový a tonizujúci účinok.

Aplikujte 1-2x denne krúživými pohybmi od spodnej časti pŕs cez dekolt až ku krku.

 

POKOŽKA BEZ CELULITÍDY A STRIÍ

 

Tip Taťány Kuchařovej pre pevnú a pružnú pokožku bez celulitídy:

 

NOVINKA ANTI-CELULLITE SERUM Spevňujúce sérum proti celulitíde

Sérum s vysoko účinným liporedukčným systémom ProvislimTM, kofeínom a rastlinnými extraktami  je určené na remodeláciu a spevnenie kontúr tela.  Účinné látky aktívne pôsobia na tukové bunky, štartujú odbúravanie tukov, zabraňujú ich ďalšiemu ukladaniu a podporujú zoštíhľujúci účinok. Telový gél aktivuje mikrocirkuláciu v pokožke a odvádza zadržiavanú vodu. Redukuje prejavy celulitídy, vypína pokožku a zvyšuje jej pružnosť a pevnosť.

Aplikujte krúživými pohybmi 2x denne. Pri pravidelnom používaní, v kombinácii s masážou, zaznamenáte prvé viditeľné známky spevnenia a remodelácie tela do troch týždňov. Na dosiahnutie čo najlepšieho efektu odporúčame používať osem týždňov a dodržiavať zdravý životný štýl.

 

ANTI-CELLULITE SHAPING GEL Spevňujúci gél proti celulitíde

Spevňující gél zlepšuje vzhľad chronickej celulitídy a pôsobí proti ukladaniu tuku počas noci. Účinná látka NocturshapeTM, extrakty z morských rias a kofeín posilňujú rozklad tukov v pokožke, zabraňujú úbytku kolagénu a elastínu a napomáhajú formovať postavu. 

Aplikujte krúživými pohybmi na problematické partie každý večer a už po 1 mesiaci zlepšenie vzhľadu celulitídy o 12,5 %, obvod stehien zmenšený o 1,1 cm*.

* Test in-vivo

 

CRYO CELLU SLIM Chladivý sprej proti celulitíde

Chladivý sprej proti celulitíde so zoštíhľujúcim efektom pomáha vrátiť a udržať zvodné krivky. Účinný komplex látok SYMFIT™ a kofeín aktivuje a urýchľuje odbúravanie tukov, redukuje veľkosť tukových buniek až o 35 % už za 10 dní *. Používaním pri redukčnej diéte sa podporí proces zoštíhlenia a obmedzí jo-jo efekt vzhľadu pomarančovej kože. Súčasné pôsobenie aktívnych látok vyvoláva pocit chladu ako pri kryolipolýze. Jednoduchá aplikácia pomocou rozprašovača a ľahká, okamžite vstrebateľná textúra.

Aplikujte krúživými pohybmi na problematické partie 2x denne.

* Testované ex-vivo

 

ANTI-CELLULITE BODY OIL Telový olej proti celulitíde a striám

Telový olej zlepšuje vzhľad pokožky. Vylepšená receptúra a vyvážená kombinácia vysoko účinných prírodných olejov viditeľne vyhladzuje celulitídu, zlepšuje vzhľad strií a obmedzuje ich vznik. Zanechává pokožku vyhladenú, vláčnu a jemnú na dotyk. Pravidelná masáž zlepšuje krvný a lymfatický obeh, urýchľuje odvodnenie a oživuje unavenú pokožku.

Aplikujte krúživými pohybmi 2x denne. Pri pravidelnom používaní, v kombinácii s masážou, zaznamenáte prvé viditeľné známky spevnenia a remodelácie tela do troch týždňov. Na dosiahnutie čo najlepšieho efektu odporúčame používať osem týždňov a dodržiavať zdravý životný štýl.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!