lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Budúcnosť starostlivosti o pokožku

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 27.7.2015
späť
Späť

Poslať
 

Osobná hygiena prešla po stáročia rôznymi štádiami vývoja. Súčasná doba považuje starostlivosť o pokožku za spoločenský štandard. Vplyvom zrýchľujúceho sa tempa doby kladieme vyšší dôraz na praktickosť, rýchlosť a jednoduchosť v kombinácii s maximálnou starostlivosťou. Novým trendom v tejto oblasti sú inovatívne mlieka do sprchy Lactovit.

Osobná hygiena v histórii vždy súvisela s kultúrou spoločnosti. Preto niet divu, že už v starom Egypte či Mezopotámii bola očista tela na vysokej úrovni. Chápanie hygieny sa však postupom stáročí vyvíjalo a Európa v stredoveku na tom bola výrazne horšie. „Hriechom bolo v stredoveku takmer všetko, čo súviselo so starostlivosťou o telo. Za rozmar sa považovalo aj časté kúpanie. Benediktínsky rád pôvodne povoľoval mníchom jeden, najviac dva kúpele ročne.“, uvádza PhDr. Vlastimil Vondruška v článku Hygiena v stredoveku.

Dnešný Európan je presným opakom. Dalo by sa povedať,  že žijeme v dobe voňavých vymydlených ľudí. Osobná hygiena sa považuje za primárnu. Niektoré štatistiky uvádzajú, že viac ako 60% ľudí sa v súčasnej dobe sprchuje či kúpe raz alebo viackrát denne. Napriek tomu väčšinou nechceme starostlivosťou o pokožku tráviť dlhší čas. Súčasná doba je rýchla, preto vyhľadávame nové produkty, ktoré ponúkajú praktické, ľahké a rýchle použitie s maximálnou starostlivosťou o pokožku.

Inováciu pre budúcnosť do našich kúpeľní prinášajú nové telové mlieka do sprchy Lactovit. Predstavujú rýchly a jednoduchý spôsob maximálnej starostlivosti a regenerácie pokožky. Vďaka spôsobu použitia šetria náš čas. Po umytí sprchovým gélom sa aplikujú priamo v sprche na mokrú pokožku. Po opláchnutí sa môžete osušiť a ihneď obliecť. Odpadá teda zbytočné čakanie. Špeciálne zloženie umožňuje mokrej pokožke mlieko ľahko a okamžite vstrebať. Nie je potrebné použiť bežné telové mlieko, pokožka už má všetku starostlivosť. Vitamíny a mliečne proteíny zaistia intenzívnu výživu a hydratáciu pokožky. Telové mlieka do sprchy nezanechávajú lepivý pocit na koži a nie je nutné sa obávať ani škvŕn na uterákoch či oblečení.

Zamatovú hebkosť, maximálnu výživu a hydratáciu poskytuje telové mlieko do sprchy Lactovit s esenciálnymi olejmi. Mliečne proteíny a vitamíny v kombinácii s esenciálnymi olejmi majú blahodarné účinky na pokožku. Hydratujú a vyživujú pleť do hĺbky a zanechávajú ju žiarivú a krásnu. Bohatá textúra s príjemnou vôňou sa na mokrej pokožke ľahko a okamžite vstrebáva.

Veľmi suchá pokožka potrebuje špeciálnu starostlivosť. Mlieko do sprchy Lactovit Lactourea je obohatené o unikátnu kombináciu mliečnych proteínov, vitamínov a 10% Lactourey – kombináciu kyseliny mliečnej a čistej urey pre maximálnu hydratáciu a regeneráciu kože.

Nové mlieka do sprchy Lactovit predstavujú moderný smer vo vývoji starostlivosti o pokožku. Zaisťujú praktickou formou ľahký a rýchly spôsob maximálnej výživy a regenerácie.

www.lactovit.sk

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!