lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dizajnový kúsok do každej kabelky, Zlatá studňa „Dotyk Ovocia“

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 15.6.2015
späť
Späť

Poslať
 

Novinka v TROCH jedinečných príchutiach pre všetkých, ktorí túžia po lahodnom jemne ovocnom osviežení – hruška, modré hrozno a brusnica

Do ruky, do kabelky, alebo na váš pracovný stôl!

Chuť nežného ovocia pre krajší deň plný osvieženia bez umelých sladidiel v obľúbenom praktickom balení

 

Zlatá studňa predstavuje najnovší rad ochutených vôd Dotyk ovocia v piatich jedinečných príchutiach, s ktorým sa už po jednom dúšku vnoríte do nežnej chute a vône ovocia. Navyše, tri vybrané príchute teraz aj v pútavom praktickom balení do každej kabelky! Nechajte sa zviesť letným vánkom chutí obľúbeného modrého hrozna, slnkom prežiarenej hrušky či lahodnej brusnice a osviežte sa kedykoľvek počas dňa!

 

Neprehliadnuteľný dizajnový kúsok do každej KABELKY

Horúce letné mesiace sa nezadržateľne blížia a naša túžba po osviežení začína pomaly stúpať. Osviežte sa nielen chutným, ale aj štýlovým nápojom kedykoľvek počas dňa. Zlatá studňa prichádza s letným dizajnovým triom Dotyk ovocia, pre každú chvíľu počas dňa! Hruška, modré hrozno a brusnica v obľúbenej 0,5 l fľaši v novom šate si svojou jemnučkou chuťou ovocia získajú každého. „Dizajn 0,5 l balenia radu Dotyk ovocia sme vytvárali so zámerom originálneho a pútavého konceptu, ktorý by našich zákazníkov zaujal na prvý pohľad. Dizajnom zároveň poukazujeme na jemnú ovocnú chuť a živosť osvieženia,“ hovorí Kristína Grófová, Senior Brand Manager značky Zlatá studňa.

 

Dotyk ovocia

Oddajte sa nežnej chuti a dotknite sa osvieženia s najnovším radom ochutených vôd Zlatá studňa - Dotyk ovocia. Dotyk ovocia je sladený fruktózou (ovocný cukor), ktorá má nižší glykemický index ako sacharóza (biely cukor), vďaka čomu zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaly a rovnomerne. Navyše, je o 30 % pocitovo sladšia, čo umožňuje znížiť jej dávkovanie a tým docieliť nižší obsah kalórií pri zachovaní lahodnosti chuti.

Ochutené vody sú preto skvelé i pre štíhlu líniu – jeden pohár (25 dcl) tejto ľahkej vody predstavuje iba 1,4 % odporúčanej hodnoty denného energetického príjmu. Navyše, sú bez farbív a umelých sladidiel!

 

Ochutená voda Dotyk ovocia je exkluzívne dostupná okrem 1,5 l balenia aj v obľúbenej a praktickej 0,5 l fľaši v originálnom dizajne v troch sviežich príchutiach, vo verzii jemne perlivá. Vďaka svojmu baleniu sa bude vynímať nielen vo vašej kabelke. Oddajte sa jemnej chuti ovocia a zaujmite originálnym dizajnom vašej obľúbenej ochutenej vody!

 

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!