lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nový recept s krásnou fotografiou na každý mesiac

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 18.2.2015
späť
Späť

Poslať
 

Dr.Oetker prináša aj tento rok obľúbený kalendár Pečieme s láskou s neodolateľnými receptami a krásnymi fotografiami. Vkročte do roku 2015 s inšpiráciami na každý mesiac a potešte najbližších s láskou upečenými dobrotami. Súčasťou je aj bonus vo forme menoviek, vďaka ktorým bude stolovanie pre vašich hostí zážitkom.  

Kuchyňa je miesto, kde šikovné gazdinky trávia najviac času. Hneď ráno po prebudení pripravujú raňajky a desiatu pre svoje ratolesti, poobede sa postarajú o teplú večeru pre celú rodinu, niekedy svojich blízkych potešia lahodným dezertom. Sú hlavnými hrdinkami najdôležitejšieho dejiska našich príbytkov, kde sa schádza celá rodina.

Skrášlite si kuchyňu novým kalendárom Pečieme s láskou od Dr.Oetker v luxusnom zlatom dizajne. Kalendár je plný profesionálnych vysokokvalitných fotografií. Navyše vďaka jednoduchým receptom si môžete každý mesiac upiecť nový múčnik. 

Kalendár Pečieme s láskou je pripravený tak, aby vám bol čo najužitočnejší. Všetky recepty sú overené odborníkmi zo Skúšobnej kuchyne Dr.Oetker. Jeho súčasťou sú menovky na stôl ako bonus. Vďaka nim sa každá upečená dobrota stane osobným zážitkom. Obľúbené recepty si môžete aj vystrihnúť a založiť do šanóna pre ďalšie použitie.

Urobte z každodennej rutiny slávnostný okamih! Kalendár Pečieme s láskou od Dr.Oetker na rok 2015 vám k tomu napomôže a bude vás každý mesiac sprevádzať lákavými receptami a exkluzívnymi fotografiami!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!