lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pripravte si netradičné vianočné vence sami

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 21.11.2014
späť
Späť

Poslať
 

Adventný čas s prísľubom blížiacich sa vianočných sviatkov jednoducho milujeme. Vonia vanilkou, škoricou, horúcou čokoládou, čerstvým ihličím a horiacimi sviečkami. Výnimočnú atmosféru týchto dní podčiarkne krásny adventný veniec na vašom stole alebo vianočný veniec na dverách.  

 

Atraktívny adventný veniec z pečiva

 

Pekári z  Penamu majú pre nás skvelý tip: Veniec sviatočný je nielen chutné pečivo k šálke kávy, kakaa či čaju, ale aj vhodný základ pre nevšedný adventný veniec na váš stôl.

Čo potrebujeme na jeho prípravu? Penam Veniec sviatočný, 4 sviečky, 2 stuhy s vianočným motívom, ozdobnú reťaz, nožnice a drôt. Veniec vyberieme z obalu, obtočíme stuhou a na spodnej strane pripevníme - môžeme použiť dekoračnú pištoľ s lepidlom. Z druhej stuhy uviažeme štyri mašličky. Hrubší drôt pichneme zo spodnej strany do sviečky a druhú časť zapichneme do venca. Mašličky pri každej sviečke pripevníme rovnakým spôsobom s pomocou dekoračnej pištole. Dozdobíme ho vianočnou reťazou.

Veniec položíme na ozdobný podnos alebo veľký keramický tanier. Sviečky a stuhy farebne prispôsobíme vianočnej výzdobe v byte.

 

Vianočný veniec s ozdobami z toastového chleba

 

 

Celkom netradičný vianočný veniec za pár eur si môžeme pripraviť z Penam toastového chleba.

Čo potrebujeme na jeho prípravu? Penam toastový chlieb svetlý pšeničný, vykrajovačky na vianočné cukrovinky, veniec z polystyrénu (prípadne iného vhodného materiálu), stuhy s rôznymi vianočnými motívmi, špendlíky s hlavičkami a panvicu. Veniec obtočíme rôznymi stuhami a na spodnej strane pripevníme špendlíkom. Plátky svetlého toastového chleba nasucho opražíme na teflónovej panvici. Potom položíme na pracovnú dosku a vykrajovačkami na cukrovinky vykrajujeme rôzne vianočné motívy. Na veniec ich pripevníme s pomocou špendlíkov s hlavičkami.

Veniec môžeme použiť ako dekoráciu na stôl, alebo zavesiť na dvere či do interiéru. Stuhy na venci farebne zladíme s vianočnou výzdobou.

 

Pečivo v oboch prípadoch slúži výlučne ako dekorácia, nemožno ho použiť na konzumáciu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!