lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
GOSH Cosmetics a FAnn parfumérie uvádzajú svoju prvú a jedinečnú vôňu Miss GOSH!

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 18.11.2014
späť
Späť

Poslať
 

GOSH Cosmetics – Make your impression…! Zanechajte dojem!

 

Po spustení úspešného projektu voľby vlastnej Miss GOSH v spolupráci s produkčným domom Forza, ktorý značka GOSH Cosmetics odštartovala v roku 2013, dánska spoločnosť teraz rozvíja myšlienku oceňovania krásy a uvádza debutovú vôňu Miss GOSH, venovanú aktuálnej kráľovnej krásy Miss GOSH 2014, Barbore Olejníkovej.

 

GOSH Cosmetics je oddaným tvorcom a nadšencom všetkého, čo sa týka krásy a skrášľovania. Svedčí o tom mimoriadny úspech značky na trhu dekoratívnej kozmetiky na celom svete, bohatá ponuka líčiacich produktov, neuveriteľná škála a pestrosť odtieňov vyvíjaných podľa najnovších módnych trendov, ako aj dôraz na kvalitu a bezpečnosť produktov vylepšovaním ich zloženia a uvádzania čoraz väčšieho počtu prípravkov bez parfumácie a parabénov.

 

Vďaka GOSH Cosmetics sa Barbora Olejníková stáva prvou slovenskou Miss s vlastnou vôňou.

 

Vôňa bude až do konca roka uvedená špeciálne pre slovenský trh a jej pôvab budete môcť vyskúšať exkluzívne v parfumériách FAnn. Od budúceho roka rozšíri GOSH jej predaj do ďalších krajín sveta.

 

Aká je debutová vôňa Miss GOSH?

Kvetinovo - ovocná, ľahko rozpoznateľná vôňa. Obohatená o trendy prvky, ktoré ženu skrášlia počas dní aj večerov, dodajú jej sebavedomie a stanú sa jej neoddeliteľnou súčasťou.

Jednoznačne vôňa, ktorá sa riadi mottom GOSH „Zanechajte dojem...”

 

Pyramída tónov

Hlava: bergamot, lupienky ruží a liči.

Srdce: frézia, konvalinka, ruža a cédrové drevo.

Základ: broskyňa, ambra a pižmo.

 

Akej žene je venovaná?

Miss GOSH je venovaná sebavedomej mladej dáme, ktorá rada púta pozornosť a túži vyniknúť v dave. Je to pravá dáma s otvorenou mysľou, vyberaným vkusom a moderným pohľadom na svet. Miss GOSH je parfum pre ženu, ktorá je jedinečná, sebavedomá a veľmi ženská.

 

Dizajn

Priezračný flakón evokuje eleganciu a ladnosť ženy. V jeho strede sa vyníma moderné logo vône Miss GOSH. Uzáver symbolizuje korunku krásy – ikonu ženského pôvabu a sily.

 

Vonkajšie balenie v príjemnej ružovej farbe so strieborným lemom pripomína luxusné zrkadlo - ktoré ženy odpradávna fascinuje a priťahuje. Vrchnú časť balenia zdobí korunka – dvojitý symbol. Je súčasťou loga parfumérií FAnn, kráľovstva vôní a krásy, a zároveň je symbolom prestížneho titulu Miss – najkrajšej z najkrajších.

 

Tvár vône

Tvárou kampane parfumu je mladá ambiciózna sebavedomá modelka z Košíc, Barbora Olejníková, Miss GOSH 2014. V okamihu, ako vôňu po prvý krát vyskúšala, ju zaujala: „Je mi cťou, že som sa mohla stať tvárou kampane prvej vône Miss GOSH, ktorá bude v tomto roku exkluzívne uvedená na našom trhu. Miss GOSH na mňa pôsobí príjemne, elegantne a žensky. Myslím, že je to univerzálna vôňa na bežný deň, ale dokáže vyzdvihnúť krásu ženy aj na špeciálne príležitosti.“

 

Sortiment

Parfumovaná voda 50 ml


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!