lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jediná lôžkovina ocenená „Slovak Gold“ za nadštandartnú kvalitu

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 30.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Nemecké akreditované laboratórium Qualitylabs potvrdilo skutočnú antibakteriálnosť lôžkovej súpravy Outlast®SILVERLINE.  Testy potvrdili, že aj odolné baktérie Escherichia coli (E.coli) a Staphylococcus-aureus (zlatý stafylokok ) boli po 24hodinách zredukované o viac ako 99,7%.

 

Tento jedinečný produkt vymysleli Slováci.  Spoločnosť Ametist Slovakia, s.r.o z Dubnice nad Váhom, získala ako prvá na Slovensku licenciu na výrobu paplónov a vankúšov s termoregulačným materiálom Outlast®. Spojením vesmírnej technológie a striebra, vznikol produkt nadštandartnej kvality, čo potvrdilo aj získanie prestížneho Certifikátu a Zlatej medaily Slovak Gold.

 

Ako uviedol jeden z tvorcou produktu Marián Šelinga: ,, Práve spojením týchto materiálov zažijete fantastycký spánok. Konečne sa vyspíte! Vaše telo bude dýchať. Bez nadmerného potenia a prílišného mrznutia. Už prvým dotykom zistíte ten rozdiel. Vrchná textília so zatkaným striebrom odvedie z Vášho tela elektrostatický náboj, a podľa vyjadrení mnohých našich zákazníkov prestanete používať obliečky... ,,

 

Vesmírna technológia Outlast® bola pôvodne vyvinutá pre NASA k ochrane astronautov pred výkyvmi teplôt. V roku 2003 získala prestížne ocenenie "Certifikovaná Space Technology™". Dnes má Outlast® cez 96 vydaných patentov a 59 prihlásených patentov na materiály s termoreguláciou teploty.

 

Podstatné pre naše telo v noci je to, že Outlast® dokáže absorbovať prebytočné telesné teplo a v prípade potreby ho vracia späť. Čiže zabezpečuje postupnú

reguláciu teploty pokožky. Ak sa prehreje pokožka, dôjde k príjmu tepla a ochladeniu pokožky, ak sa pokožka naopak ochladí, začne sa uložené teplo vracať späť.

 

Originálnym dizajnom sa látka odlišuje od ostatných látok. Strieborné vlákna sú viditeľné a dávajú textílii osobitný aspekt, ktorý ju odlišuje od iných látok. Šachovnica bola vyvinutá s cieľom optimalizovať využívanie zdravotných vlastností strieborného vlákna.

 

Zdravotné prínosy striebra pre človeka sú známe po stáročia. Striebro používali už starí Rímania na liečenie rán formou prikladania strieborných predmetov na ranu. Strieborná minca vložená do nádoby s mliekom, predĺžila jeho použiteľnosť o niekoľko dní. Túto vlastnosť striebra využívali vojaci počas vojny, tam kde bol nedostatok pitnej vody - strieborniak vhodili do vody a z nepitnej vody sa stala voda pitná.

 

Výnimočné vlastnosti lôžkoviny Outlast®SILVERLINE sa nestrácaju ani pravidelnou údržbou a praním.

 

Viac informácií nájdete na:  www.najpaplon.sk


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!