lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jesenné trendy 2014 podľa kozmetickej značky Dermacol

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 27.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Farba roka aj farbou jesene

Roku 2014 vládne farba Radiant Orchid - žiarivá orchideová fialová. Tá dominuje najmä pri oblečení a doplnkoch (tašky, topánky, bižutéria). Skúste však experimentovať s tieňmi, rúžmi a lakmi v tomto odtieni. A určite aj na jeseň!

Podľa výkonnej riaditeľky Pantone Color Institute Leatrice Eiseman chrakterizujú tohtoročné jesenné trendy atypické a rafinované kolekcie farieb a ich kombinácií, neobvyklých pre jeseň. Červená, orchideovo fialová, sivá modrá, zelená či žltá – ich kombinácia vám pomôže vytvoriť pestrú paletu a budete sa niesť na módnej vlne.

PERY

Tip vizážistu Dermacol Tomáša Vidu: Nerovnosti pier vyplňte kontúrovacou ceruzkou. Použite rúž s intenzívnymi farebnými pigmentmi, tie dodajú perám sýtu a žiarivú farbu. Nezabudnite na intenzívny lesk.

Sýte pery dokážu oživiť jednoduchý outfit, vyniknú pri čiernobielej kombinácii, oči zostávajú v pozadí. Vyberte si rúže Longlasting Lipstick v odtieňoch sýtej orchideovej fialovej a výraznej červenej.

OČI

Tip vizážistu Dermacol Tomáša Vidu: Ako základ použite dlhotrvajúcu bázu pod očné tiene. Zintenzívni a predĺži kvalitu líčenia, čo oceníte počas daždivých jesenných dní. Minerálne očné tiene s trblietavým efektom aplikujte pod obočie, tmavý očný tieň na celé pohyblivé viečko a fialový do stredu viečok. Vytvorte výraznú čiernu očnú linku smerom k spánkom. Nezabudnite na riasenku.

Metalické odlesky očných tieňov BonBon vyniknú, keď ich aplikujete na vlhko. Použite ich pri dymovom líčení na pohyblivé viečko. 0dtiene vzácnych kameňov zabezpečia perlové sypké očné tiene s leskom. Matné očné tiene sú ideálne pre denné líčenie – napríklad očné tiene Satin Duo.

PLEŤ

Nahé líčenie zabezpečí rozjasnenú pleť. Ľahká krémová textúra Hľuzovkového make-upu so stredným krytím okamžite splynie s pleťou, zjednotí ju a oživí jej farbu. Vytvorí „nahý“, absolútne prirodzený a bezchybný vzhľad, zakryje nedostatky, vrásky či linky. Rozjasňujúca paletka, skrášľujúce fluidy Day Light a Fresh Rose zvýraznia a modelujú kontúry tváre. 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!