lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pokojný spánok vášho dieťatka

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 22.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Chcete svojim ratolestiam v lete dopriať pokojný spánok pri otvorom okne? Brzdí vás ale strach, že do izby okrem čerstvého vzduchu prenikne aj nevítaná háveď v podobe komárov? Vyskúšajte elektrický odparovač Biolit Kids, ktorý slúži na ochranu detí pred komármi. Vďaka nemu zistíte, že sa nemusíte báť o pokojný spánok vašich najmenších.

Elektrický odparovač Biolit Kids slúži na odpudzovanie a ničenie komárov v detských izbách a ďalších miestach, kde sa často vyskytujú deti. Prípravok je určený pre deti od jedného roka.  Prípravok sa odporúča použiť pri otvorených oknách. Aplikácia prípravku je veľmi jednoduchá, stačí iba otvoriť  uzáver  tekutej náplne, zaskrutkovať ju do elektrického odparovača a potom zapojiť do elektrickej siete s napätím 220 V. Elektrický odparovač Biolit Kids má poistku, ktorá deťom zabraňuje odskrutkovaniu náplne. Pre dokonalú ochranu je súčasťou prípravku aj veľmi horká prísada, ktorá zabraňuje prípadnému nežiaducemu olizovaniu náplne deťmi či domácimi zvieratami. Tekutá náhradná náplň Biolit Kids s objemom 35 ml ochráni detskú izbičku pred neželanými útokmi komárov až 45 nocí. Prípravok obsahuje výťažky z margaréty a zanecháva tak sviežu kvetinovú vôňu. Elektrický odparovač s tekutou náhradnou náplňou pre deti Biolit Kids kúpite v bežnej maloobchodnej sieti. Takisto si môžete kúpiť samostatnú tekutú náhradnú náplň. Viac na www.biolit.eu.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!