lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rodinný dom Start Home – ideálna voľba bývania nielen pre mladých

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 26.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

V stiesnených podmienkach žije takmer 40 percent Slovákov. Podľa údajov Eurostatu takmer tri štvrtiny mladých Slovákov vo veku 18 až 34 rokov žijú v domácnostiach svojich rodičov, pričom ide o najvyšší podiel spomedzi krajín Európskej únie. Priemerný vek Slováka, ktorý opúšťa rodičovský príbytok je 31 rokov, pretože s priemerným zárobkom si zo svojho platu môže dovoliť kúpiť iba 0,6 m2 bytu. Avšak až 52% mladých Slovákov túži bývať v rodinnom dome. Dovoliť si ho však doposiaľ nemohli mnohí, no teraz prichádza projekt START HOME – a s ním trojizbový rodinný dom za cenu 24 999 eur, čo je podstatne menej v porovnaní s cenou väčšiny bratislavských garsóniek. Tento štartovací dom Stilo START je cenovo dostupný pre všetkých, ktorí aspoň raz snívali o lepšom bývaní alebo o bývaní vo vlastnom rodinnom dome a neboja sa priložiť ruku k dielu.

Vďaka projektu START HOME prichádza spoločnosť BAU Holding – rodinné domy, s.r.o., s riešením ušitým na mieru potrebám každej rodiny v podobe kompletného rodinného domu Stilo START pripraveného na jednoduché dokončenie. Vonkajšie rozmery domu sú  8,70 x 7,70 m, čo predstavuje 66,99 m2 obytnej plochy domu. Pôdorys domu v sebe zahŕňa obývaciu izbu s kuchyňou, spálňu, izbu, kúpeľňu s toaletou a chodbu.

A čo všetko obsahuje veľkorysá cena úsporného domu 24 999 eur?   

·         Stavebné konštrukcie z certifikovaných materiálov s izoláciou (základom je drevená rámová konštrukcia, vytvorená zo špeciálneho materiálu KVH Konstruktionvollholz, vyplnená tepelnou izoláciou, sklenou minerálnou vlnou a opláštená konštrukčnými sádrovláknitými doskami)

·         Zateplenie všetkých stien a stropov 15 cm a 25 cm izoláciou;

·         Kompletná strecha s položenou profilovanou strešnou krytinou slovenského výrobcu s 5-ročnou zárukou;

·         Nainštalované všetky plastové okná (6-komorové izolačné dvojsklo) a vchodové dvere;

·         Nainštalovaný bleskozvod a strešné zvody;

·         Záruku na konštrukciu a statiku rodinného domu až 30 rokov.

Ostatné je už potom v rukách budúceho majiteľa domu, ktorý si dom dotvorí podľa vlastných predstáv – odhadovaná cena na dokončenie by však nemala presiahnuť viac ako 13 000 eur, vrátane základov. V ponuke START HOME je však pripravených aj 12 kompletných balíčkov materiálov a služieb, s ktorými to majiteľ domu v prípade záujmu zvládne omnoho ľahšie. K presne pripraveným balíčkom materiálov sú k dispozícii detailné návody a popisy, ako zvládnuť jednotlivé dokončovacie etapy svojpomocne, s pomocou rodiny alebo priateľov. Záujemcovia môžu využiť aj odborné poradenstvo, pričom rodinný dom Stilo START je možné dokončiť v priebehu 30 až 45 pracovných dní.

Skutočnosť, že dom sa dá postaviť aj za kratší čas - 37 hodín a 37 minút dokázala nedávno skupina 42 stavbárov a montážnikov na výstavisku v Nitre, ktorí týmto časom vytvorili nový slovenský rekord zapísaný do Knihy slovenských rekordov. Oficiálne predstavenie rekordného rodinného domu Stilo START a projektu START HOME širokej verejnosti je naplánované na sobotu 26.4.2014 o 11 hodine na výstave DOMEXPO v Nitre, kde sú srdečne vítaní všetci záujemcovia o bývanie vo vlastnom rodinnom dome. Viac informácií o projekte START HOME nájdete na www.starthome.sk. Video zo stavby domu je zverejnené na https://www.youtube.com/watch?v=rZuLawaVnMw.

O spoločnosti Bau Holding, s.r.o.

Sme presvedčení, že podnikanie nie je len o financiách, ale predovšetkým o službe spoločnosti a prinášaní hodnôt, ktoré zlepšujú ľudské životy. Našim poslaním je pomôcť každému splniť si sen o lepšom bývaní. V roku 2010 sme sa vydali na misiu. Založili sme projekt Dom Snov. Avšak až teraz sa nám podarilo prísť s riešením, ktoré umožní každej rodine žiť šťastný a dôstojný život. Náš tím tvorí už 74 nadšených pracovníkov, odborných poradcov a špecialistov na cenovo dostupné bývanie. Za tri roky sme splnili sny o bývaní viac ako 120 rodinám a naše domy sa stali najpredávanejšími rodinnými domami na Slovensku. Viac informácií nájdete na http://www.domsnov.net

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!