lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ozdravte, detoxikujte a chráňte pokožku

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 19.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Stav našej pleti závisí od mnohých faktorov. Je daný genetickou predispozíciou či životosprávou. Naša pokožka je zároveň každodenne vystavovaná aj škodlivým vplyvom z prostredia, v ktorom žijeme. So starostlivosťou o ňu by sme mali byť zžití od detstva; aj pokožku najmenších detí chránime kvalitnými prípravkami. Celý život by sme sa mali snažiť zdravo stravovať, dodržiavať pitný režim a starať o pleť doma – pravidelne ju čistiť a ošetrovať. Nedostatočná ochrana a starostlivosť o pokožku znižuje jej prirodzenú ochrannú funkciu, prispieva k predčasnému starnutiu a môžu sa objaviť kožné problémy. Správne prípravky však dokážu pleť zregenerovať a ozdraviť. S novým radom kozmetiky Dermacol Detox & Defence doprajete pokožke v pohodlí domova dennú detoxikáciu a ochranu.

 

Dermacol Detox & Defence ozdravuje a chráni pleť zvnútra i zvonku

 

Všetky produkty obsahujú antioxidanty, vitamíny a kmeňové bunky. Na povrchu pokožky regenerujú prirodzenú kožnú bariéru a vytvárajú ochranný štít proti nepriaznivým vonkajším vplyvom a UV žiareniu. Hĺbkovo neutralizujú toxíny a škodlivé látky, obnovujú poškodenú pleť, redukujú prejavy dehydratácie, vyživujú a zabraňujú predčasnému starnutiu.

 

Ako dosiahnuť dennú detoxikáciu a ochranu?

 

1.    krok – Detoxikačná a ochranná micelárna voda každý deň ráno a večer

Dôkladne čistí: odstraňuje všetky nečistoty a odličuje v jednom kroku tvár, oči aj pery. Obsahuje bipolárne molekuly (micely), ktoré vďaka polarite viažu na seba nečistoty a dostatočne vyčistia vašu pleť (nemusíte používať pleťové mlieko či vodu). Účinne tak odstraňuje make-up (aj vodoodolný) a tonizuje pleť. Je bohatá na prírodné antioxidanty a vitamíny. Aloe vera hydratuje, upokojuje a zvláčňuje pleť, extrakt z uhorky osviežuje, zjemňuje a má adstringentné účinky. Micelárna voda neutralizuje v pleti škodlivé látky, pomáha jej lepšie dýchať a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi. Zanecháva pleť sviežu a zdravšiu, nedráždi a nevysušuje ju, pretože neobsahuje mydlo, alkohol a parabény.

 

2.    krok – Detoxikačný a ochranný pleťový krém každý deň ráno a večer

Ľahká, výborne vstrebateľná textúra bohatá na prírodné antioxidanty, vitamíny a kmeňové bunky. Neutralizuje v pleti toxíny a škodlivé látky z vonkajšieho prostredia. Aktivuje obnovu poškodenej pleti a vytvára na jej povrchu ochranný štít, ktorý zabraňuje porušeniu. Udržiava prirodzenú hydratáciu a podporuje mikrocirkuláciu. Regeneruje, vyživuje a upokojuje podráždenú pleť. Zabraňuje predčasnému starnutiu a strate pružnosti, pevnosti a vzniku vrások. Neobsahuje silikóny ani parabény.

 

3.    krok – Pleťová maska jeden až dvakrát týždenne

Ľahká gélovo-krémová textúra preniká hlboko do pleti, kde neutralizuje toxíny a škodlivé látky. Aktivuje a posilňuje prirodzenú obranyschopnosť pleti. Zanecháva ju sviežu a zdravú. Detoxikuje a obnovuje poškodené bunky.

 

 

 

Jednoduché tri kroky dodajú vašej pleti potrebnú starostlivosť, ochranu, obnovu a zdravie. Takto pripravená odolá pôsobeniu vonkajších vplyvov a bude vašou pýchou.

Produkty obsahujú dôležité účinné látky zabezpečujúce tú najlepšiu starostlivosť o pokožku. Kmeňové bunky z paradajok vyrobené pomocou modernej biotechnológie sú veľmi účinným antioxidantom. Chránia nielen kolagén, čím zabraňujú strate pevnosti a pružnosti, ale aj pleťové bunky a ich DNA pred toxínmi tak, že ich viažu a tým strácajú aktivitu. Kmeňové bunky znižujú genotoxicitu ťažkých kovov až o 68 %* a zvyšujú životaschopnosť buniek až o 30 %*. Extrakt z čierneho hrozna z certifikovanej organickej produkcie je bohatý na vitamíny, antioxidanty a minerály. Zlepšuje detoxikáciu kožných buniek, zvyšuje tvorbu kolagénu a zlepšuje štruktúru pokožky. Avokádový olej s vysokým podielom vitamínu E je prirodzeným UV faktorom. Olej z marhuľových jadier a Shea butter (bambucké maslo) regenerujú a upokojujú pokožku. Dôležitý vitamín B3 posilňuje jej obrannú bariéru. Symhelios chráni a podporuje dlhodobé zdravie kože pred poškodením UV žiarením a toxínmi zvnútra – neutralizuje ju, aby neboli zasiahnuté zdravé bunky.

*test in-vitro


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!