lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Podporte detoxikačné a ochranné účinky Dermacol Detox & Defence účinnou mikromasážou

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 19.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Profesionálna masáž tváre, krku a dekoltu pôsobí priaznivo na celkové upokojenie a má blahodarný vplyv na nervové zakončenia v koži. Prekrvením povzbudíte krvný obeh, koža dostane lepšiu farbu a dýcha. Dosiahnete zlepšenie látkovej výmeny a pomôžete regulácii sekrécie mazových a potných žliaz. Pôsobenie tlaku prstov na koži urýchľuje odplavenie kyseliny mliečnej, čím zmiernite svalovú únavu. Masírovaním tiež odstránite z tváre, krku a dekoltu zrohovatené bunky a tonizujete pleť.

 

Špeciálna Detox & Defence mikromasáž nenahradí profesionálnu masáž v kozmetickom salóne, blahodarne však znásobí účinok každodennej starostlivosti o pleť a dodá jej pocit sviežosti. Trvá iba niekoľko minút. Potrebujete šikovné prsty alebo prírodný plochý štetec v tvare vejárika. Základom je čistá pleť zbavená nečistôt pomocou Detox & Defence Micelárnej vody. Potom na tvár a krk zľahka naneste Detox&Defence Pleťový krém a môžete začať s mikromasážou.

 

Krok 1

Používajte obe ruky naraz, každá ruka masíruje jednu polovicu tváre. Na končeky prstov alebo štetec naneste ešte trochu krému a v smere rastu obočia jemne obkrúžte očný oblúk. Tlak vašich prstov by mal byť ľahký a príjemný. Pri koreni nosa smerom k obočiu jemne pritlačte. Ak máte unavené oči, mali by ste pocítiť úľavu. Niekoľkokrát opakujte.

 

 

Krok 2

Pri vonkajších kútikoch očí, teda v miestach mimických vrások, bruškami prstov zľahka poklopkávajte, aby to bolo príjemné (najlepšie je využiť prstenníky). Zaistíte tak lepšie vstrebávanie účinných látok, podporu detoxikácie a najmä hydratáciu a výživu potrebnú pre túto časť tváre.

 

 

Krok 3

Miernym tlakom smerom nahor pomocou brušiek prstov oboch rúk,  s výnimkou palca, premasírujte lícny sval od vonkajších kútikov úst smerom k  spánkom.

 

 

 

 

Krok 4

Pri vonkajších kútikoch úst, teda opäť v miestach mimických vrások, bruškami prstov jemne poklepávajte ako pri vonkajších kútikoch očí.

 

 

 

 

Krok 5

Pomocou brušiek prstov od stredu čela pokračujte krúživými pohybmi. Začnite od koreňa nosa smerom k vlasovej časti. Ďalej postupujte od stredu čela smerom k spánkom; mierny tlak uplatňujte vždy smerom nahor a nadol odľahčite. Ľahkými krúživými pohybmi sa od spánkov vráťte k stredu čela a niekoľkokrát opakujte. Táto časť mikromasáže  zabezpečí príjemný pocit sviežosti, ak máte unavené očné okolie.

 

Nezabúdajte na krk, zaslúži si vašu intenzívnu pravidelnú starostlivosť. Na krk, až k oblasti ušných lalokov, položte celú plochu ruky a zľahka masírujte striedavo zo strany na stranu. Odporúčame naniesť viac krému, dosiahnete tak dôkladnejšiu regeneráciu.

 

Táto špeciálna mikromasáž je určená pre každú ženu (ale aj mužov), nie je zložitá a po niekoľkých opakovaniach ju krásne zvládnete. Môžete ju používať aj pri nanášaní denného krému, večer vás zasa uvoľní. Po masáži bude vaša pleť lepšie absorbovať detoxikačné a vysoko účinné látky. Odporúčame tiež raz až dvakrát týždenne použiť Detox & Defence Pleťovú masku.

 

Isabella Hančlová – kozmetická konzultantka

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!