lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Uľahčite si varenie

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 31.1.2015
späť
Späť

Poslať
 

Značka Bosch predstavuje novú indukčnú varnú dosku s Combi zónou

·      Rýchlejšia a jednoduchšia príprava pokrmov dostupná stlačením jedného tlačidla

·      Nová CombiZóna umožňuje prípravu v dvoch samostatných nádobách či v jednej veľkej nádobe spojením varných zón

·      Nová funkcia PowerMove umožňuje automaticky vopred nastaviť stupne výkonu na varných zónach a jednoducho presúvať hrnce bez ďalšieho nastavovania

·      Väčší prehľad o spotrebe energie vám umožní ukazovateľ spotreby

Indukčná varná doska Bosch PIT645F17E je na trhu novinkou. Už tradične sa v nej spájajú užitočné funkcie, má jednoduché použitie a navyše ponúka možnosť kontrolovať množstvo spotrebovanej energie. Ukazovateľ spotreby energie na displeji po každom varení zobrazí presné informácie o tom, koľko elektrickej energie sa od začiatku varenia do vypnutia varnej dosky spotrebovalo. Pomocou tejto funkcie môžete teraz variť úspornejšie.  

 

Jednoduchá príprava jedál vo veľkých nádobách

Nová CombiZóna umožňuje spojiť dve samostatné varné zóny do jednej veľkej zóny. Vďaka tomu budete môcť pripraviť jedlá aj vo veľkom pekáči, ktorý vyžaduje viac priestoru na varnej doske. CombiZónu aktivujete jednoduchým stlačením symbolu na displeji.

Novinkou je aj funkcia PowerMove, ktorá umožňuje pohodlné nastavovanie a reguláciu výkonu varnej dosky. Ako to funguje? Na začiatku varenia väčšinou volíme najvyšší stupeň ohrevu. Len čo potrebujeme len mierny ohrev, presunieme hrniec na druhú varnú zónu, kde sa nám automaticky aktivuje vopred nastavený mierny ohrev na udržovanie teploty pokrmu. Funkciu PowerMove aktivujeme stlačením jedného tlačidla. Po jeho aktivácii sa na prednej zóne nastaví stupeň „9“ a na zadnej zóne sa zobrazí stupeň „1“ na dohriatie pokrmu. Stupne výkonu možno počas varenia meniť.

Dômyselné funkcie sú zárukou úspechu

Indukčné varné dosky Bosch sú ovládané pomocou systému DirectSelect, ktorý ponúka viaceré užitočné funkcie. S funkciou QuickStart môžete začať variť ihneď – stačí aktivovať hlavný spínač, na keramickú dosku položiť hrniec a senzory automaticky zistia jeho polohu. Následne stačí už len nastaviť požadovaný výkon a stupeň ohrevu. Svoje výhody ponúka aj funkcia ReStart, zaisťujúca obnovenie predošlého nastavenia. Pri náhodnej deaktivácii dosky môžete do 4 sekúnd obnoviť všetky pôvodné nastavenia opätovným zapnutím dosky. Prostredníctvom funkcie PowerBoost môžete urýchliť čas, za ktorý zovrie voda, až o 10 %. 

Indukčné sklokeramické varné dosky Bosch ponúkajú komfortné, úsporné a bezpečné varenie. Majú jednoduché ovládanie, ľahko sa čistia, pričom sa v nich spájajú pokrokové funkcie a moderný dizajn.

Indukčná varná doska Bosch s CombiZónou PIT645F17E


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!