lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Prevratné riešenie omladenia tváre už aj na Slovensku

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 11.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Klinika YES VISAGE prichádza na Slovensko s prevratnou novinkou, ktorá dokáže efektívne oživiť, omladiť a hlavne zdvihnúť späť do jasných kontúr ochabnuté časti tváre. YES lifting šetrne zaistí vypnutie kože tváre pomocou jednoduchého vpichu mikrotenkej kanyly do podkožia a systému jemného zachytenia tkanív. Pacient nemusí podstúpiť odrezávanie kože či tukového tkaniva, ako pri klasickom facelifte a odpadá aj vyradenie z bežného života. Kým pri klasickom facelifte trvá proces rekonvalescencie minimálne 14 dní, v prípade YES liftingu môže pacient fungovať normálne už na druhý deň. 

 

YES lifting je vysoko efektívna a súčasne šetrná metóda. Zákrok je možné vykonať na celej tvári alebo len na jej jednotlivých častiach. Je vhodný pre rôzne typy pleti a ľudí, ktorých trápi poklesnutá koža a prvé výraznejšie vrásky na tvári. Túto metódu je možné využiť k náprave podkožného tkaniva v dôsledku neúspešnej liposukcie. YES lifting dokáže tiež ošetriť a upraviť nevýrazné kontúry tváre, lícnych kostí, poklesnutú pokožku nad hornou vonkajšou časťou oka, vrásky nad koreňom nosa, tzv. glabely, vráskavé tváre, ochabnutú kožu brady a pod bradou, vpadnuté obočie, zvislé vrásky okolo úst, tzv. marionety,   a mnohé iné estetické problémy.

Zákrok sa vykonáva iba v miestnom znecitlivení. Využíva sa technika zachytenia.  YES lifting sa aplikuje do podkožných tkanív pomocou špeciálneho zariadenia v podobe mikrotenkej dutej kanyly vo vopred presne naznačenom obryse, bez nutnosti invazívnych zásahov do kože.  Prvý výsledok zákroku je viditeľný ihneď po ošetrení. V priebehu niekoľkých mesiacov sa však zlepšuje vďaka tvorbe kolagénových zrastov v podkoží. Výsledný efekt pretrváva až po dobu 5 rokov. Záleží však na veku, typu kože a podkožia daného pacienta. Zákrok je možné niekoľkokrát s odstupom času zopakovať.   

 

Viac informácií o službách kliniky YES VISAGE nájdete na www.yesvisage.sk  


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!