lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
KiK - JESENNÉ TRENDY 2012

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 25.10.2012
späť
Späť

Poslať
 

DÁMSKÁ KOLEKCIA:

 

Prichádza jeseň a s ňou aj pohodlné oblečenie, ktoré vás zahreje a poteší na duši. Aby vás neprekvapili chladné rána a horúce popoludnia, nezabudnite na vrstvy oblečenia! Cez tielko si prehoďte kardigán, alebo si oblečte letné šaty a k nim svetrík na viazanie. Pokiaľ chcete vyzerať neodolateľne, siahnite po štýlových, ale stále cenovo výhodných modeloch z jesennej kolekcie KiK.

 

VYBERTE SI Z JESENNÝCH TRENDOV

 

  • Klasické tričko

Tričko s dlhým rukávom je základom každého šatníka. Biele, červené, alebo v tmavších farbách jesennej prírody. A pretože modely z novej kolekcie KiK vám peňaženku neprevetrajú, môžete prihodiť aj biele tričko s vtipnou náprsnou kapsičkou – skvelý chameleón babieho leto! Stačí ešte prihodiť pestrofarebný šál a môžete vyraziť do práce alebo na večierok s priateľmi.

 

  • Zababušte sa

Svetre s kratšími rukávmi sú na jeseň ideálne. Zahrejú a zároveň nechajú vyniknúť aj ostatné oblečenie. Béžová, melírovaná šedá alebo petrolejová… všetko môžete zladiť do jesenných nálad s ďalšími kúskami z cenovo výhodnej kolekcie KiK.

 

  • Športové kabáty

Prechádzky lesom sú nemysliteľné bez kabátu alebo bundy. Vyberať môžete zo športového strihu, ktorý je ozvláštnený tyrkysovou či ružovou farbou, alebo naopak z klasických čiernych búnd a kabátov.

 

  • Tmavé džínsy

Vyšúchané a predrané džínsy schovajte do šatníka a rozhliadnite sa v predajniach KiK po tmavých modeloch. Alebo sa vám budú viac hodiť čierne plátenné nohavice, legíny, či nohavice s koženým efektom?

 

 

XXL FASHION

I plnoštíhle dámy môžu vyzerať zvodne a nemusia sa pritom oberať o radosť z najnovších jesenných trendov. Stačí navštíviť predajňu KiK.

 

 

SEXI AJ V TEHOTENSTVE

Tyrkysová a fialová, to sú farby, ktoré rozveselia budúce mamičky aj v pochmúrnych jesenných dňoch. Či už si vyberiete tuniku s kvetinovou potlačou, alebo legíny so špeciálne upraveným pásom, KiK sa postará o váš jesenný tehotenský šatník.

 

 

PÁNSKA KOLEKCIA:

 

TRENDY

 

  • Retro tričká v americkom štýle

Aj na jeseň sa môžete zabávať! Tričká s dlhými rukávmi, potlačou a nášivkami v nedbalom americkom štýle vás prenesú na ihrisko amerického futbalu alebo na výlet na motorke…

aj keď budete práve v práci.

 

  • Klasická kocka

Kockované košele v tmavých farbách si nezabudnite zbaliť, keď vyrazíte na chatu. V čom inom štiepiť drevo, zbierať hríby, alebo relaxovať na záhrade, než v tradičnej kockovanej košeli.

 

  • Jesenné športovanie

Neexistuje zlé počasie na šport, sú len zle oblečení športovci! To sa vám s jesennou kolekciou KiK nestane. Mikiny s kapucňou, svetre, vesty a športové nohavice budú vašimi vernými spoločníkmi pri všetkých jesenných športoch.

 

Tip:

Vybrané pánske modely sú k dispozícii aj v nadmerných veľkostiach.

 

 

DETSKÁ KOLEKCIA:

 

  • Pavúky a kvietky

Nebojte sa! Pavúky síce vyzerajú hrôzostrašne, ale sú to len nášivky. Chlapci ich budú milovať. Dievčatá sa určite nadchnú pohodlným džínsom s kvetinovým opaskom. A všetci budú potrebovať poriadnu bundu, aby si hranie vonku mohli užiť aj v sychravom počasí. A čo potom chlpatá bunda s kapucňou, ktorá premení vaše dieťa na roztomilého medvedíka?

 

  • Štýlové dieťatko

Aj vaše dieťa môže byť oblečené moderne – stačí len navštíviť predajňu KiK. Na jeseň je treba deti udržať v teple. Pestrofarebné dupačky a „body“ s dlhými rukávmi sa budú hodiť na veľké i malé výpravy za dobrodružstvom. Decentné béžové nohavice a topy sa zase hodia na návštevu babičiek. Keď budete pozvaní na oslavu narodenín, v KiK nájdete i roztomilé plyšové hračky. To všetko za skvelú cenu.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!