lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pravidelné čítanie děťom a s děťmi sa nedá ničím nahradit

  Spracoval(a) : Momika
Dátum : 25.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

Spoločné čítanie je jednou z dôležitých aktivít, ktoré majú značný vplyv nielen na psychický, kognitívny a intelektuálny rozvoj detí, ale spoluvytvára a posilňuje aj puto medzi rodičmi a deťmi. Zvolená literatúra by mala byť v súlade s vekom, záujmami a schopnosťami dieťaťa, a mala by spĺňať aj všeobecné kvalitatívne požiadavky. Nakladateľstvo Egmont, ktoré sa dlhodobo zameriava na detského čitateľa a knižky pre deti rôzneho veku, rozširuje preto svoju ponuku, čím chce prilákať nové čitateľky, prevažne dievčatká a aj trocha väčšie slečny, do Klubu princezien. Popri nádherných knihách a darčekoch pre členov klubov Walta Disneyho a Macka Puf ponúka aj ružový rad všetkým malým princeznám.

V čase, keď sa zvyšuje počet detí, ktoré trávia pred televíziou alebo počítačom celé hodiny, sú spoločné chvíle pri dobrej knihe tou najlepšou investíciou do rozvoja detí a rodinných vzťahov. Zároveň prinášajú aj príjemnú zábavu. Voľba knihy, ktorá by bola pre deti atraktívna, bavila ich, priniesla ponaučenie, mala kvalitné ilustrácie apod., vôbec nie je jednoduchá. Výhodným riešením sa tak stávajú detské knižné kluby špecializovaného nakladateľstva Egmont, ktoré deťom neponúka iba generáciami overené a stále obľúbené rozprávky a príbehy, ale aj čerstvé novinky od súčasných tvorcov štúdia Walta Disneyho.

Nový Klub princezien má vo svojej ponuke špeciálny rad knižiek o princeznách, ako sú  Popoluška, Snehulienka, Kráska a Netvor, ku ktorým je priložené aj CD s nahovorenou rozprávkou a krásnym darčekom pre dievčatká. Darčeky sa vyberajú tak, aby vyhoveli vkusu i potrebám malých slečien (batôžteky, tričká apod.)

Detský knižný klub Walta Disneyho sa popri Klube princezien orientuje vo väčšej miere na chlapcov a ponúka rozprávky ako napríklad Leví kráľ, Medvedí bratia apod., alebo predlohy obľúbených filmových príbehov Autá, Autá 2, Hľadá sa Nemo a veľa ďalších. Aj tieto knihy sú doplnené nahovorenými rozprávkami na CD, ktoré nakladateľstvo Egmont pripravilo v spolupráci so známymi českými hercami.

Mechanizmus fungovania klubov je veľmi jednoduchý a efektívny a vychádza v ústrety dnešnej hektickej dobe. Záujemca sa môže rýchlo a pohodlne zaregistrovať na internetových stránkach detských knižných klubov www.dkk.czwww.dkk.sk a potom každý mesiac dostane poštou priamo do domu krásnu knižku a CD s rozprávkou, ku ktorým je ešte pribalený darček a klubový spravodajca Tvoj kamarát, plný hier a súťaží. Členstvo v klube sa dá kedykoľvek zrušiť, ale aj obnoviť.

Pani Eva Heřtová, manažérka detských knižných klubov Egmont, k ponuke nakladateľstva hovorí: „Snažíme sa deťom ponúkať také knižky a súvisiace produkty, ako CD rozprávky a darčeky, ktoré ich zaujmú, a zároveň majú vysokú literárnu a ilustračnú kvalitu. Jednoduchým princípom pravidelných zásielok chceme rodičom maximálne uľahčiť dostupnosť dobrej knihy pre ich deti. Veríme, že tak deťom, ako aj rodičom, urobí naša nová ponuka radosť.“


Diskusia k článku:

děťom a s děťmi? naucte sa pisat po slovensky
Neregistrovaný - ng, 25.10.2011 12:00
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!