lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Redd´s by Boris Hanečka – chuť oblečená v ženskom šate

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 6.6.2011
späť
Späť

Poslať
 

Večer druhého júna sa po vlnách Dunaja šírili nielen odblesky svetiel reflektorov, kamier, fotoaparátov, ale aj ozvena veľkého nadšenia prítomného davu hostí, ktorí si nenechali ujsť výnimočný zážitok – premiéru kolekcie Redd´s by Boris Hanečka. Široká verejnosť mala po prvý raz možnosť vidieť prezentáciu tohto tvorcu a to hneď v hviezdnom obsadení.

 

 

„Modely Redd´s som robil na mieru. Nechal som sa unášať aurou každej herečky, inšpirovali ma konkrétne ženy – vzrušujúce, slobodné, podmanivé – od osudovej Lucie Hablovičovej, Lenky Šebestovej či Eňy Podzámskej až po anticky krásnu Ivanu Surovcovú a nenapodobiteľnú Kristínku Farkašovú...“ prezrádza o svojej kolekcii Boris Hanečka. Dych vyrazila v zelenej róbe Tina, ktorá sa predstavila nielen ako speváčka, ale aj ako modelka. Práve zelená je najväčším hitom tohto leta.

 

Prvú časť večera – legendárnu Barbie – okomentoval tvorca slovami: „Je ironická, plná farieb, a preto som veľmi rád, že sa na móle stretávajú naozaj charakterové osobnosti, ktoré vnášajú ten správny drive – Dorota Nvotová, Saša Okálová, Zuzana Kanócz, Henrieta Mičkovicová či Lucia Šipošová a Tami Heribanová.“

 

Dvadsiatku dív, ktoré podporili Borisa Hanečku vo farbách leta 2011 – Redd´s by Boris Hanečka, uzatvárajú krásne Gabika Škrabáková, Danica Jurčová, Eva Sakalová, Kristína Svarinská, Viki Ráková, Zuzana Haásová, Jarka Šebestová a Betka Ferancová.

 

S ležérnou noblesou a zelenou podmorskou korunou na hlave večerom sprevádzala Vera Wisterová.

 

„Tak ako je hitom leta zelená, dúfame, že sa hitom letných chutí stane práve Redd´s, chuť stvorená špeciálne pre ženy,“ uviedla večer spolu s Verou Wisterovou Zuzana Netíková, brand manažérka Redd´s.

 

Redd´s – prvý sladový nápoj na slovenskom trhu stvorený špeciálne pre ženy – bol oficiálne uvedený do spoločnosti 2. júna v prítomnosti významných osobností kultúry, medicíny, biznisu, ale aj širokej verejnosti.

 

Šťastný ten, kto dáva svoje šťastie ďalej, a tak Redd´s okrem ovocnej chuti, farieb, zábavy a vzrušenia prináša všetkým nezávislým ženám aj limitovanú edíciu letných šiat Redd´s by Boris Hanečka. Jednotlivé kúsky z nej bude možné vyhrať prostredníctvom médií v priebehu najbližších týždňov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!