lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pre luxusne krásne a saténovo hladké vlasy

  Spracoval(a) : MM
Dátum : 24.1.2011
späť
Späť

Poslať
 

Satén je uznávaný už od stredoveku pre jeho vlastnosti luxusného hodvábu. Najprv bol vyrábaný zo vzácneho hodvábu v Číne a v 14. storočí sa stal populárnym aj v Európe – často bol využívaný ako súčasť luxusných odevov kráľovských rodov. V súčasnosti je satén vysoko cenený pre svoju fantasticky prepychovú štruktúru. Vďaka najnovšej inovácii od Gliss Kur – Gliss Kur Satin Relax – môžu byť aj vaše vlasy každý deň kúzelne hebké a hodvábne hladké ako satén. 

Po prvýkrát obsahuje rad prémiovej starostlivosti o vlasy Gliss Kur od Schwarzkopf & Henkel komplex pre saténový lesk a proti krepovateniu vlasov Satin-Shine & Antri-Frizz, vďaka ktorému budú aj suché a nepoddajné vlasy neuveriteľne žiarivé a hebké – presne ako satén. Jedinečná nová receptúra uvoľňuje a uhladzuje štruktúru vlasov,  výsledkom čoho je 100% lesk a kúzelná hebkosť. 

Vďaka novej receptúre proti krepovateniu vlasov skrotí a okamžite uhladí nový Gliss Kur Satin Relax aj tie najnepoddajnejšie vlasy, a to aj v tom najvlhkejšom a najnepriaznivejšom zimnom počasí.     

Napokon, nádherne uhladené vlasy boli vždy rovnako cenené ako vzácny satén, pretože len dokonale zdravé vlasy možno s ľahkosťou upravovať podľa potreby. Nový rad Gliss Kur Satin Relax preto ponúka bohatú paletu produktov, vďaka ktorým uspokojíte túžby aj tých najnáročnejších vlasov. Nový rad Gliss Kur Satin Relax je od januára dostupný ako šampón (250ml, 400ml), kondicionér (200ml), expresný regeneračný kondicionér (200ml) a maska (300ml).

Výber správneho produktu vlasovej starostlivosti je základom na uchovanie zdravo vyzerajúcich vlasov , ktoré vyžarujú krásou po celú zimu. Preto Vám Gliss Kur prináša špeciálne tipy na starostlivosť o vlasy v zimnom období.

Tipy na zimnú starostlivosť o vlasy

S príchodom zimných mesiacov, ktoré predznamenáva mrazivý vietor vieme, že skôr než vyjdeme z domu, je čas siahnuť po teplých vlnených čiapkach a šáloch. Túto zimu sú navyše čiapky a klobúky jedným z najhorúcejších trendov. Nielenže v nich vyzeráme štýlovo, zároveň nás ochraňujú pred mrazivým počasím. Neustála manipulácia s pokrývkou hlavy je však  zaťažkávacou skúškou pre naše vlasy – povrchová vrstva vlasu, vlasové kutikuly, môžu zdrsnieť a vlasy vyzerajú potom vyčerpané a bez života. Veľké teplotné rozdiely  medzi chladným vzduchom vonku a vykúrenými vnútornými priestormi odoberajú vlasom vlhkosť, čím sa vlasy stávajú suchšími a krehkejšími. Počas zimných mesiacov si preto vlasy vyžadujú intenzívnu starostlivosť. Našťastie, vďaka produktom Gliss Kur je pomoc pre každý typ vlasov vždy nablízku.

Vlasoví experti značky Gliss Kur Schwarzkopf&Henkel vám prinášajú užitočné rady ako prekonať nástrahy mrazivých zimných mesiacov:

S čiapkami manipulujte opatrne. Aj keď vás šál, čiapka či klobúk chráni pred mrazivou zimou, dbajte na to, aby neboli príliš tesné a tým neobmedzovali cirkuláciu vzduchu smerom k temenu hlavy. Vlasy by sa mohli rýchlejšie zamastiť, oslabiť a stať sa viac náchylné na štiepenie končekov. Rozštiepeným končekom môžete pomôcť predísť kúrou na rozštiepené končeky Gliss Kur Oil Nutritive, ktorá vyhladzuje a regeneruje poškodené končeky vlasov a až o 100% znižuje ich opätovný  výskyt.    

Preč s elektrizujúcimi vlasmi. Obliekanie a vyzliekanie teplých zimných svetrov a čiapok môže vlasy zelektrizovať, dôsledkom čoho sa budú vlasy ťažko rozčesávať a upravovať. „Elektrizovanie  vlasov pritom môžete jednoduchým spôsobom zneškodniť – naneste malé množstvo laku na vlasy či séra na vašu kefu a následne ich rozčešte od korienkov ku končekom. Pre extra ochranu odporúčajú vlasoví experti Gliss Kur novinku – kúru v spreji Gliss Kur Wonder- Serum Oil Nutritive, ktorá vlasom poskytuje intenzívnu starostlivosť a lesk bez toho, aby ich zamastila. Kúra v spreji Wonder-Serum je ľahká ako sprej a intenzívne ošetrujúca ako sérum. 

Doprajte vlasom potrebnú vlhkosť. Počas zimných mesiacov vlasy strácajú vlhkosť. Gliss Kur experti preto odporúčajú ponechať šampón vo vlasoch o niečo dlhšie ako zvyčajne a až potom vlasy opláchnuť: Tiež nezabúdajte pri každom umývaní vlasov použiť aj kondicionér. Ideálnym riešením je v tomto prípade šampón a kondicionér Gliss Kur Shea Cashmere – ktorý bol špeciálne vytvorený na suché a preťažené vlasy. Vysoko účinná receptúra s bambuckým maslom preniká hlboko do vnútra vlasov. Vďaka intenzívnym vyživujúcim zložkám ošetruje a regeneruje jednotlivé vlákna suchých a poškodených vlasov, aby im boli prinavrátené zdravý vzhľad a hebkosť. Ďalšiu starostlivosť vlasom poskytnú luxusné proteíny kašmíru, vďaka ktorým vlasy získajú dokonalú hebkosť. Na doplnkovú starostlivosť a lesk vyskúšajte expresný regeneračný kondicionér Gliss Kur Total Repair, ktorý poskytuje intenzívnu starostlivosť aj tým najpoškodenejším vlasom a dodá im oslnivý lesk a vitalitu.

Nepreháňajte to s fénom či žehličkou! Ich časté používanie môže prispieť k poškodeniu a vysušeniu vlasov. Snažte sa preto vlasy fénovať čo najmenej a v prípade, že nemáte na výber, používajte nastavenie na studený vzduch. Sušenie je síce zdĺhavejšie, avšak aj menej škodlivé. Ak túžite po rovných vlasoch, vyskúšajte šampón a kondicionér Gliss Kur Asia Straight.

Produkty, ktoré používate na vaše vlasy majú veľký podiel na ich celkovom zdraví počas zimných mesiacov. Vďaka produktovým radom Gliss Kur od Schwarzkopf & Henkel môžete pripraviť vaše vlasy na dlhú a mrazivú zimu, bez ohľadu na ich dĺžku či strih. Dodržiavaním zimných tipov od Gliss Kur uchránite počas zimných mesiacov vlasy pred poškodením a namiesto zimného spánku ich prebudíte k životu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!