lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pre módne červené odtiene a farebnú sviežosť, ktorá vydrží

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 26.5.2010
späť
Späť

Poslať
 

V Hollywoode existuje vášeň pre červené vlasy už po celé desaťročia. Predstavte si takú Juliu Roberts, Nicole Kidman a najnovšie aj Lindsay Lohan, ktorých prirodzene vyzerajúce červené vlasy žiaria v každej situácii. Červené vlasy navyše predstavujú jeden z najhorúcejších trendov nového desaťročia. Dych vyrážajúce červené odtiene hypnotizujú zraky na svetových prehliadkových mólach i na prestížnych červených kobercoch. Najväčšou výzvou štýlových žien túžiacich po červených vlasoch je dosiahnuť intenzívny červený look, ktorý si dlho zachová svoju sviežosť a intenzitu. Spoľahlivé riešenie je vďaka novému radu luxusných farieb na vlasy Brillance Intense Red od Schwarzkopf nablízku.  

Brillance Intense Red prináša efektívne riešenie pre trendy červenohnedé odtiene. Vďaka kondicionéru na fixáciu farby ponúka extra trvácne, intenzívne farby, ktoré si aj po 30 umytiach zachovajú až do 90% pôvodnej farebnej sviežosti.

Jedinečná receptúra na ochranu farby dodáva vlasom oslnivo intenzívny a módny lesk. Inovatívna kombinácia ingrediencií preniká do vlasov a každý pramienok viditeľne zvláčňuje, čím umožňuje farebným pigmentom vytvárať dokonalú farebnú sviežosť, ktorá vydrží. Zároveň uhladzuje povrch vlasov, ktoré tak optimálne zachytávajú odlesky svetla pre dych vyrážajúci lesk diamantov.  

Nový rad Brillance Intense Red od Schwarzkopf, inšpirovaný najnovšími módnymi trendmi, prináša červenovláskam tri kvalitné dôvody na radosť v podobe troch skvostných červenohnedých odtieňov s perfektným krytím šedín:

 

·         892 Horúci červený karamel

·         893 Pikantne červený

·         894 Tmavá čili čokoláda

 

Nový, inovatívny kondicionér na fixáciu farby bude dostupný aj v už existujúcom červenom odtieni Brillance – 896 Čiernočervená organza.

 

Pôvabné ženy, ktoré milujú byť stredobodom pozornosti všade kam sa len pohnú, sa budú môcť nechať zvábiť kúzelnými vlastnosťami nového radu farieb na vlasy Brillance Intense Red, ktorý je od mája dostupný vo väčšine predajní.

Vlasy, ako koruna krásy, sú klenotom každej ženy a predstavujú čerešničku na torte pre každého estéta. Už po stáročia inšpirujú umelcov pri ich tvorbe. Tak ako sa mení móda v odievaní, menia sa aj trendy v účesoch i samotných odtieňoch. Schwarzkopf Brillance určuje trendy vďaka ponuke moderných odtieňov. Inšpiruje sa pritom svetom módy, módnych návrhárov a celebrít.

 

Hľadá sa Brillance Fashion Talent 2010

V roku 2010 sme vstúpili do nového, v poradí už štvrtého ročníka súťaže, ktorá hľadá najtalentovanejšieho módneho tvorcu. Súťaž je jedinečnou príležitosťou pre mladých odevných dizajnérov prezentovať svoj talent a svoju tvorbu pred širokou laickou i odbornou verejnosťou. Z minulých ročníkov súťaže vzišli skvelí umelci i osobnosti, akými sú Boris Hanečka, Martin Hrča, Lenka Sršňová a Mária Štraneková. Každý rok sa červená Schwarzkopf Brillance transformuje do inšpiratívnej témy. V roku 2008 to bola Desaťkarátová vášeň, ktorá zarezonovala v nádhernej kolekcii Martina Hrču – Aurora, v roku 2009 Grande finale transformovala Mária Štraneková do čiernobielej poémy Balance, vyvorcholenie emócií paradoxne niesla v sebe sprievodná hudba Oskara Róžu.

 

Brillance Fashion Talent z pohľadu odevných dizajnérov 


Martin Hrča, víťaz Brillance Fashion Talent 2008

„Keby som mal možnosť znovu sa prihlásiť do súťaže, určite by som ani na chvíľu neváhal a pustil sa do tvorby. Červená je osudová farba a aj pre mňa sa stala tak trochu osudnou, keď zažiarila v mojej víťaznej kolekcii Aurora. Síce som ju tam dávkoval len veľmi opatrne, pod povrchom symbolizovala tlejúcu vášeň. Bola symbolom ženy – bohyne. Vždy ma fascinovala červená aj na vlasoch, jej ojedinelú žiarivosť zosobňuje napríklad krásna Táňa Pauhofová, ktorá je ideálnym príkladom správnej červenovlásky.“

 

Mária Štraneková, víťazka Brillance Fashion Talent 2009

„Toto ocenenie si vážim. Moja tvorba si získala pozornosť médií, hoci som v praxi už dlhší čas. Na svoju novú autorskú kolekciu, ktorú zrealizujem za finančnú výhru, sa veľmi teším. Je to jedna z mála možností pre mladého odevného tvorcu, preto odporúčam – využite ju! Červená? Je to farba, ktorá má výraznú symboliku...a vnútornú silu...red is not dead.“

 

K čomu inšpiruje téma roku 2010?

 

Konštrukcia, rekonštrukcia, dekonštrukcia

 

Súťažná téma nového ročníka súťaže preverí technickú zručnosť mladých tvorcov, samozrejmosť, s akou dokážu citovať konštrukčné systémy z dejín odevu, pretavené do svojej vlastnej interpretácie.

 

Viac informácií o súťaži nájdete na www.brillancefashiontalent.sk

 


Diskusia k článku:

hladam odtien fialove hedvabi,neviem ci ste ho prestali vyrabat ,pomozte mi ,dakujem
Neregistrovaný - Gabriela plecenikova, 24.6.2012 12:32, Gabrielaplecenikova(`na`)Azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!