lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
OLD SPICE

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 15.12.2009
späť
Späť

Poslať
 

Sú muži, ktorí žijú svoj život naplno a nechcú premeškať žiadnu príležitosť. Old Spice Fireman poskytuje sviežosť, ktorú potrebuje muž, aby bol vo dne v noci pripravený na akékoľvek neočakávané výzvy.

Nový rad Old Spice Fireman oslovuje mladých a aktívnych mužov, ktorí chcú vo svojom živote podať absolútny výkon, nemajú strach z prekážok a sú plní odvahy. Je jedinou voľbou odvážnych mužov, pre ktorých sú prekážky výzvami a ktorí si v mnohých situáciách nemôžu dovoliť robiť kompromisy. Old Spice Fireman udržiava pocit sviežosti po celých 24 hodín, preto ste s ním vo dne aj v noci pripravený reagovať na nečakané výzvy.

Produkty Old Spice Fireman si môžete vybrať z viacerých prevedení presne podľa vašich požiadaviek. Tuhý dezodorant chráni pred potením a dokonale prekryje nepríjemný telesný pach. Dezodorant v spreji sa vynikajúco aplikuje a rýchlo sa vstrebáva, čím okamžite dodáva pocit dlhotrvajúcej sviežosti. S krémovým antiperspirantom Old Spice Fireman vás neprekvapí žiadna nečakaná udalosť. Vďaka špeciálnej technológii účinne predchádza poteniu a zároveň redukuje telesný pach. Gélový antiperspirant, dokonale chrániaci pred potom, je tou správnou voľbou ak sa chcete vyhnúť nepríjemným bielym škvrnám na oblečení. Rad antiperspirantov a dezodorantov je doplnený o sprchovací gél, ktorý dopĺňa poslanie produktov a ponúka dvojitú ochranu pred potom a pachom.


Diskusia k článku:

Old Spice je super , ale ten klasicky uplne prvy , uz ani neviem ako sa vola. Myslim, ze ani nemal ziadny podnazov, bol to jednoducho Old Spice.
Neregistrovaný - Rudko, 18.12.2009 12:35
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!