lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ORANGE PREDSTAVIL TRENDY NA PLESOVÚ SEZÓNU 2005

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 5.1.2005
späť
Späť

Poslať
 

Pred blížiacou sa plesovou sezónou predstavila spoločnosť Orange Slovensko večerné róby od prestížnych domácich módnych návrhárov na exkluzívnom podujatí pod názvom Orange Fashion.

Na prehliadke plesových šiat, ktorá sa  konala takmer na deň presne mesiac pred tradičným otváracím plesom bratislavskej sezóny - V. Plesom v opere, svoje modely predstavili renomovaní slovenskí návrhári Veronika Gall, Veronika Hložníkova a Fero Mikloško. Večer bol sprevádzaný hudbou DJ Dee M a na Orange Fashion vystúpil aj známy český interprét Dan Bárta s projektom Illustratoshere.

V rámci prehliadky plesových trendov novej plesovej sezóny predstavil každý z hosťujúcich návrhárov kolekciu dvanástich večerných šiat. Na predvedenie posledného trinásteho modelu a zlatého klinca každej kolekcie si návrhári zobrali na pomoc známe osobnosti slovenského spoločenského života. Šatám Fera Mikloška na Orange Fashion dodala ten správny lesk Adela Banášová, Veronike Hložníkovej  predviedla plesové šaty Jana Hospodárová a šaty Veroniky Gall skrášlili Adrianu Kmotríkovú.

Podľa modelov návrhárov sa trendy v strihu plesových šiat posúvajú smerom k splývavejším róbam. No i napriek tomu sú stále aktuálne aj rozšírené sukne, dlhé štóly, či vlečky. Dôraz sa v nadchádzajúcej plesovej sezóne kladie na  vybranú bižutériu a pravé šperky, ktoré sa používajú v hojnom množstve. Farebnosť šiat nadchádzajúcej plesovej sezóny je veľmi pestrá. Na predvádzaných šatách sme mohli vidieť ťažké, tmavé farby ale i metalické farby. Pestrosť plesových šiat dotvárala módna ružová, cyklámenová ale i výrazná modrá či oranžová farba. U Veroniky Hložníkovej sa svetlé farby objavili najmä v telových a púdrových odtieňoch. František Mikloško sa pustil pri príprave kolekcie na Orange Fashion aj do odvážnejších kombinácií farieb a materiálov, ktoré pri plesových róbach nie sú štandardne používané. Aj Veronika Gall sa odpútala od klasicky používaných  farieb večerných toaliet a použila rôzne farby s nádychom najvyššej modernosti. V predvádzaných modeloch  sa odrazila snaha tvoriť sústavne niečo nové, nachádzať nové cesty zvýraznenia ženskej krásy a zároveň snaha neprispôsobovať sa zažitým dogmám.

Plesovú sezónu roka 2005 otvorí V. Ples v Opere 8. januára. Priestory Opery Slovenského národného divadla, tak ako po minulé roky, privítajú významné osobnosti spoločenského, kultúrneho a politického života nielen zo Slovenska ale aj zo zahraničia. Hlavnou hviezdou večera je britská speváčka Heather Small, ktorá ešte pred tým ako vstúpila na sólovú dráhu, stala sa známou ako speváčka skupiny M-People. Organizátorom podujatia je agentúra Monarch, hostiteľom večera je už tradične spoločnosť Orange Slovensko.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!