lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako na kúpeľňu?

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 13.5.2004
späť
Späť

Poslať
 

Každá zo žien túži po kúpeľni, v ktorej by mohla tráviť chvíle sama so sebou a nechať za zatvorenými dverami celý svet so všetkými starosťami a problémami. Pohodové prostredie kúpeľne v každej z nás dokáže vyvolať príjemnú náladu. Z každej kúpeľne  možno vytvoriť krásne miesto vhodné na relaxáciu a očistu duše aj tela.

O charaktere a komplexnom vzhľade našej kúpeľne nerozhodujú len obklady a farby, ale aj použité doplnky do kúpeľne. Pred samotným zariaďovaním kúpeľne by sme sa mali rozhodnúť, v akom štýle kúpeľňu chceme mať.  Páči sa nám rustikálny štýl, orient alebo funkcionalizmus?   Pre naše rozhodnutie je tiež dôležité, na akú dlhú dobu kúpeľňu zariaďujeme. Necháme sa inšpirovať súčasnými módnymi trendmi alebo má mať kúpeľňa vzhľad, ktorý nás neomrzí ani po dlhej dobe?
Klasická kúpeľňa pôsobí formálne s jemným detailom, ktorý jej dodáva originalitu a jedinečnosť. Pánska kúpeľňa preferuje v materiáloch mramor, masívne drevo a jednoduchšiu farebnosť, kúpeľňa dámy využíva svetlé drevo a jemné svetlé obklady v prírodných tónoch. Pri klasickom štýle je dôležitá vyváženosť. Pre celkový dojem nadčasovosti sa používa nábytok z tmavšieho dreva.
Moderná kúpeľňa využíva množstvo farieb a vzájomne kombinovaných materiálov. Na doplnky a obklady sa často  využíva sklo, chróm alebo nerez, ďalej farebné plasty a technické detaily na nábytku. Moderný štýl sa vyznačuje čistou líniou a jednoduchosťou geometrických tvarov. Použité farby sú jasné a čisté. Odporúčanou farbou je červená, ktorá zvyšuje vášeň a dodáva energiu.
Rustikálna kúpeľňa je príjemná na pohľad s prvkami ako drevená podlaha, vyvýšené umývadlo alebo vaňa a zvýrazňujúce ozdobné detaily. V týchto kúpeľniach býva aj viac priestoru pre kvetinové a textilné dekorácie.
Tipy na spríjemnenie kúpeľne:
- Ako zmena a spríjemnenie priestoru kúpeľne niekedy postačí nová polica na parfumy a iné toaletné potreby.
- Kúpeľňu môžeme skrášliť sklenými nádobkami so soľou alebo peknými kúskami mydla.
- Zaobstarajte si kúpeľňové doplnky v jednotnej farebnosti   z rovnakého materiálu.
- Kúpeľňu môžete oživiť aj kozmetikou vo farbách kúpeľne alebo meniť obaly produktov podľa momentálnej nálady a rozpoloženia.
- V prípade, ak máte dostatok priestoru, obohaťte svoju kúpeľňu kusom nábytku, ktorý tam na prvý pohľad nepatrí ako je kreslo alebo stolček.
- Pridajte ľahké svetlo. Pruh svetla pod stropom Vám miestnosť zľahka nasvieti a spríjemní.
- Oživte svoju kúpeľňu kvetinou. Rezané kvety alebo zeleň v kvetináči vám určite urobia radosť. 
- Dodržujte vo svojej kúpeľni rovnakú farbu uterákov. Dodá jej to na kráse.
- Upokojujúcu atmosféru pre relaxáciu vytvoríte tlmeným svetlom, doplňte svoju kúpeľňu farebnými a vonnými sviečkami.
- Zabudujte práčku do vstavanej skrine alebo, ak vám to veľkosť bytu či domu dovolí, premiestnite práčku inam. 
- Aj v kúpeľni sa dobre experimentuje s farbami stien a stropu, ak má vaša kúpeľňa väčšie rozmery a je kvalitne osvetlená, môžete si vybrať výrazné a sýte farby.
 

Dove Firming Shower - Spevňujúci sprchovací gél (109 Sk)

Využíva výťažky z morských rias, ktoré sú jednou z kľúčových zložiek thalassoterapie a sú známe svojimi mimoriadnymi spevňujúcimi účinkami na pokožku. Morské riasy podporujú prirodzené odvodňovanie buniek tým, že odčerpávajú nadbytočnú vodu zo spojovacích tkanív. Produkt Dove Firming Shower (Spevňujúci sprchovací gél) obsahuje aj vysoký podiel prirodzených zvlhčovačov – výsledkom je optimálna hydratácia pokožky. Cenné ceramidy z oleja zo slnečnicových semien dopĺňajú prirodzenú hladinu vlhkosti a sú zárukou jemnej a hladkej pokožky. Rafinovaná kombinácia zložiek v novom produkte Dove Firming Shower (Spevňujúci sprchovací gél) pripravuje pokožku na to, aby lepšie absorbovala aktívne zložky produktov radu Dove Firming Care. Pre ideálny spevňujúci efekt používajte produkt Dove Firming Lotion (Spevňujúcie telové mlieko) na celé telo a produkt Dove Intensive Firming Gél-Cream (Intenzívny spevňujúci krémový gél) na cielené ošetrenie problémových oblastí ako sú stehná, brucho a zadok.


Dove Aroma Massage Shower - Masážny sprchovací gél (109,- Sk)

Dove masážny sprchovací gél je obohatený o malé masážne perličky, ktoré príjemne masírujú mokrú pokožku a pritom jemne stimulujú  zmysly. Súčasne sa pri každom použití stará o kožu a zanecháva ju jemnú a hebkú. Pokožka si tak uchová pružnosť, zdravie a mladistvý vzhľad. S masážnym sprchovacím gélom Dove si môžete dopriať skvelú povzbudzujúcu masáž každý deň.


Dove Cream Oil Shower - Krémový sprchovací gél s olejom Macadamia (134,- Sk)

Tento špeciálny sprchovací gél obsahuje okrem čistého hodvábu a ¼ hydratačného krému aj olej z makadamských orechov a ďalšie špeciálne vybrané zložky na ošetrenie pleti. Olej pôsobí ako zvlhčovač pleti, zvýrazňuje a ešte viac podčiarkuje hodvábny pocit na pokožke. Výrobok Dove Cream Oil Shower (krémový sprchovací gél) obsahuje spolu viac ako 30 % zvlhčovacích zložiek. Dove Cream Oil Shower bol vyrobený tak, aby poskytoval pleti bohatú starostlivosť a  príjemný pocit po použití. S týmto sprchovacím gélom dosiahnete skutočne hodvábnu pokožku, práve vďaka unikátnej kombinácii makadamského oleja a hodvábnych proteínov. Dove Cream Oil Shower (krémový sprchovací gél) so svojimi unikátnymi vlastnosťami prináša intenzívnejšiu starostlivosť vďaka ktorej môžete zažiť príjemné pocity.

 


Diskusia k článku:

Každá zo žien túži??????? Každá určite nie. Mám peknú kúpeľňu. Ale to čo píšete Vy , tak to nie! Brrrr
Neregistrovaný - Ryba, 13.5.2004 16:38
Pouzite doplnky? preco rovno nenapisete, ze pokial nemam v kupelni vyrobky znacky DOVE niesom prave IN? Zda sa mi to alebo je tu coraz viacej platenej reklamy na stranke?
Neregistrovaný - hoad, 13.5.2004 21:40
Dove kozmetika sa mi vôbec nepáči, tie telové mlieka sú husté ako omáčka, poznám aj oveľa lepšie výrobky a približne rovnako stoja. Kúpeľˇnu mám urobenú podľa vlastných predstáv a som spokojná.
Neregistrovaný - Kika, 7.6.2004 12:57
ovsem skraslenie kupelne "kuskami mydla" - povazujem za dobru inovaciu. Akekkolvek zvysky a nemusi to byt Dav.
Neregistrovaný - cili, 9.12.2004 15:10
to: Kika asi preto je DOve husty, lebo je urceny na hydratovanie suchej pleti... mne nestaci vodnaty kremik, mam hrozne suchu pokozku, jedine Dove mi pomaha
Neregistrovaný - andrea, 13.1.2008 13:58, mazda-323-f(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!