lady.sk
AKLINIK B 468X60
Nájdené

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dámy, pozor ! Nové jarné a letné trendy topánky už nájdete na našich pultoch.

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 6.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Všeobecne známy fakt, že v každej žene sa skrýva aspoň kúsok topánkovej maniačky, ktorá dokáže byť občas viac než márnivá, sa potvrdil aj na oficiálnom uvedení kolekcie JAR-LETO 2014 spoločnosti CCC.

Pozvané dámy prišli do jednej z bratislavských predajní CCC  už skoro predpoludním, aby si uchytili to najlepšie miesto na prezentácii, z ktorého by dobre videli nielen na vystavené a prezentované modely, ale aj na šarmantného moderátora celého podujatia, Romana Juraška. 

Po úvodnom privítaní všetkých prítomných dám, a tých veru bolo neúrekom, dostala slovo dáma, hostiteľka, pani Alena Langová, operations and marketing manager spoločnosti CCC. Zaujala informáciami o progresívnom raste a úspechoch značky CCC v celej Európe, nakoľko spoločnosť je dnes plne etablovaná nielen na slovenskom, českom, poľskom a maďarskom trhu, ale už aj v Rakúsku, Nemecku, Slovinsku a ďalších európskych krajinách.   Pri prezentácii produktov upozornila hlavne na kolekciu Lasocki, ktorá je vyrobená z pravej kože a ponúka tie najkvalitnejšie modely z celého sortimentu CCC pre dámy, pánov i deti. Hostia sa však zoznámili s celou širokou ponukou CCC dámskej, detskej i pánskej obuvi.  

 

Módna stylistka Miroslava Dobiš Michalková porozprávala o aktuálnych trendoch, ktoré by sme mali nasledovať, ak chceme po tomto svete behať ako neodolateľné dámy, za ktorými sa otočia nielen muži, ale aj ženy. Za povšimnutie stojí napríklad informácia o šírke opätku. Ak chcete byť sexi, siahnite po klasických ihličkách, no ak chcete byť trendy aj v tejto sezóne, siahnite po hrubších a širších opätkoch a určite sa nevyhýbajte farbám!

Šancu poradiť sa so známou stylistkou neváhali využiť aj dámy, s ktorými sa denne „stretávame“ na televíznych obrazovkách. Barbora Rakovská, Petra Bernasovská a Lenka Šoóšová sa predviedli ako profi modelky a zapózovali v nových modeloch. Ponuke topánok CCC z novej kolekcie jar-leto 2014 neodolali ani Zuzana Vačková, Beáta Dubasová, Karin Haydu či Andrea Karnasová.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!